Gietvloer betonlook

Waarom kiezen voor een betonlook gietvloer?

Slijtvast
Onderhoudsarm
Warm en comfortabel
Vochtbestendig

Wat kost een beton vloer?

Onder andere de oppervlakte en het type ondergrond bepalen de prijs van een betonlook gietvloer. Vraag een gratis offerte aan als je meer informatie wil ontvangen over de prijs van jouw betonlook gietvloer. We bepalen de prijs aan de hand van:

  • Vloeroppervlakte
  • Soort ondergrond
  • Aantal arbeidsuren

Graag komen we bij je langs om de huidige (onder)vloer te inspecteren en om advies te geven over de meest geschikte betonlook gietvloer voor jouw woning.

Een betonlook vloer onderhouden

Een betonlook gietvloer is makkelijk in onderhoud: door de naadloze afwerking en het gladde oppervlak wordt stof en vuil makkelijk opgenomen. Af en toe stofzuigen of dweilen is al voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Een betonlook gietvloer is sterk en hoog belastbaar, daarom zal deze niet snel beschadigen. Een betonnen vloer moet geïmpregneerd worden, maar bij een betonlook vloer is dat helemaal niet nodig. Daardoor kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe betonlook vloer. Lees meer over het onderhouden van jouw betonlook vloer.

In de afgelopen jaren heeft de betonlook gietvloer aanzienlijk aan populariteit gewonnen. De moderne en strakke uitstraling is erg in trek bij zowel bedrijven als particulieren.

Een betonlook vloer past niet alleen goed in kantoorpanden en winkels, maar wordt ook steeds vaker in woningen aangebracht. Met een betonlook vloer creëer je de industriële uitstraling van een betonvloer, maar profiteer je van de voordelen van een kunststof gietvloer.

Zo heeft je wel de uitstraling van een betonvloer, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om vloerverwarming in de betonlook vloer aan te brengen. Daardoor heeft je nooit meer koude voeten in huis. Wil je weten welke betonlook vloer het meest geschikt is voor jouw bedrijfspand of woning? Bel 020 333 1267 of vraag een gratis offerte aan.

Uitstraling van een betonlook vloer

Een betonlook gietvloer heeft een bijzondere uitstraling door het gemêleerde effect. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijke tint, maar ook voor een speels uiterlijk.

Onze betonlook vloeren kunnen gemaakt worden in allerlei kleurencombinaties. Het voordeel van dit type gietvloer is dat de betonlook gietvloer het industriële uiterlijk van een betonnen gietvloer heeft, maar dat de vloer aanzienlijk makkelijker te onderhouden is.

Bovendien is een betonlook vloer slijtvast en geluiddempend. Het is ook mogelijk om een extra geluiddempende laag aan te laten brengen; ideaal als je in een appartementencomplex woont.

Voordelen van een betonlook gietvloer

Door te kiezen voor een betonlook vloer combineer je de voordelen van een kunststof gietvloer en een betonnen vloer. Onze vloeren zijn geschikt voor alle ondergronden. Ze kunnen zelfs over een houten vloer worden gelegd. Ervaar de voordelen van een betonlook vloer:

  • Slijtvast
  • Naadloze afwerking
  • Geluiddempend
  • Vochtbestendig
  • Brandveilig
  • Leverbaar in alle kleuren

Wij leveren betonlook gietvloeren in elke gewenste kleurencombinatie. Daardoor sluiten onze vloeren perfect aan bij de interieurwensen voor jouw woning of bedrijfspand.

Ook is het mogelijk om de vloer te voorzien van een persoonlijk tintje. Zo kunnen we de vloeren bijvoorbeeld afwerken met tekst, een afbeelding of (bedrijfs)logo.

Een betonlook vloer is comfortabel en voelt warm aan

Een gietvloer ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens heel prettig om over te lopen. Zelfs op blote voeten valt het comfort meteen op, want de vloer neemt de kamertemperatuur over.

Daardoor is het voor kinderen erg prettig om op een betonlook gietvloer te spelen. Daarnaast is het mogelijk om vloerverwarming in de betonlook vloer aan te brengen.

Onderhoud van een betonlook gietvloer

Alleen dweilen of stofzuigen is genoeg om de betonlook vloer in goede conditie te houden. Onze betonlook vloeren zijn poriëndicht, waardoor vloeistoffen niet in de gietvloer doordringen. Vooral als je opgroeiende kinderen hebt is dat een groot voordeel, aangezien kinderen wel eens drinken laten vallen.

Hoe wordt een betonlook gietvloer aangebracht?

Een betonlook gietvloer wordt altijd uit meerdere lagen opgebouwd. Eerst plaatsen we een kunststof onderlaag die goed hecht aan de ondergrond.

Vervolgens brengen we een primer aan. De dikte van deze laag is afhankelijk van het type ondergrond. Daarnaast bestaat een betonlook vloer uit een schraplaag en een gietlaag.

De gietlaag is een elastische laag die ervoor zorgt dat de vloer comfortabel aanvoelt. Als laatste wordt een topcoating aangebracht. Deze topcoating is de beschermende laag van de vloer.

Betonlook vloer voor woonkamer

De woonkamer is het centrale punt in huis, een plek waar je de dag begint en waar je terugkomt om na een lange dag weer op te laden. Misschien door samen met jouw familie aan tafel een spel te spelen of door languit op de bank neer te ploffen.

Wat voor vloer zie je voor je? Moderne en industriële interieurs hebben een bijpassende vloer nodig, zoals de betonlook vloer. Steeds meer mensen kiezen voor een betonlook vloer, omdat deze vloer alle voordelen biedt van een gietvloer met de uitstraling van robuust beton.

Ook in een landelijk ingerichte woonkamer komt de PU betonlook vloer goed tot zijn recht, zeker in een natuurlijke zandkleur.

Kantoor met betonlook vloer

Wanneer je klanten en bezoekers ontvangt op kantoor is een representatieve uitstraling iets wat je zeker nodig hebt. Maar ook voor je eigen werkplezier en dat van jouw werknemers is een mooie, schone kantoorruimte wenselijk. Gietvloeren worden geheel naar eigen inzicht en smaak afgewerkt.

De betonlook vloer is een van de afwerkingen waar je voor kunt kiezen. Door twee nuances van een kleur met elkaar te mengen ontstaat de betonlook, terwijl de kwaliteiten van de kunststof gietvloer behouden blijven.

Door een bijzondere kleur te kiezen ontstaat een opvallende PU betonlook vloer. De natuurlijke kleurstellingen ogen rustig en hebben een echte betonlook. Wat voor sfeer wil je neerzetten op kantoor?

Betonlook keukenvloer

Hygiëne is hoogstwaarschijnlijk voor iedereen de belangrijkste eigenschap van een keukenvloer, of het nou om de keukenvloer bij je thuis gaat of de vloer van een professionele keuken. De betonlook keukenvloer is een gietvloer met de look van beton.

Dit zijn perfecte keukenvloeren, omdat gietvloeren hebben geen voegen, zoals tegelvloeren, of poriën, zoals klassiek beton, waar vuil en stof zich kunnen ophopen. Bovendien is het schoonmaken van een naadloos oppervlak heel eenvoudig en snel gebeurd.

We kunnen de PU vloer zelfs afwerken met een hoge antislipgradatie tegen glijden of holle plinten voor professionele keukens. Daarnaast is de betonlook vloer een duurzame vloer die weinig onderhoud nodig heeft.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een betonlook gietvloer of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op met Gietvloer Betonlook door te bellen naar 020 333 1267 of door te mailen naar info@gietvloerbetonlook.nl.

Een bezoek aan onze showroom

Druk op de oranje knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Na ontvangst nemen we contact met je op voor een afspraak in onze showroom. 

We ontvangen je van harte van maandag t/m zaterdag in onze showroom op het Amstel Business Park.