Coatingvloer

Een coatingvloer kan in meerdere situaties de perfecte vloeroplossing zijn. Zo kan een coating gietvloer uitkomst bieden voor een fabriek, waar hoge eisen aan de belasting worden gesteld. Of wat te denken voor een gietvloer in een kantoor waarmee niet alleen van alle gemakken, maar ook van een moderne design uitstraling geprofiteerd wordt. De perfecte vloeroplossing is voor handen met een gietvloer die ijzersterk is en bovendien praktisch schoonmaakgemak biedt en geen groot onderhoud vergt.

Coatingvloer op maat gemaakt

De ene coating gietvloer is de andere niet. Zeker in het bedrijfsleven is het belangrijk dat een coatingvloer niet alleen naadloos wordt gelegd, maar ook nog eens naadloos aansluit op de wensen. Als je bij ons voor een coatingvloer kiest, dan weet je zeker dat de vloer op maat gemaakt zal worden en aan alle gestelde eisen en voorwaarden zal voldoen. Maak je wensen kenbaar, zodat wij een concreet voorstel kunnen doen voor een op maat gemaakte coating gietvloer .

Coatingvloer

Opties coatingvloer en kleur

De opties die betrekking hebben op de kleur van de coating gietvloer zijn zeer gevarieerd. Je kunt kleurvoorbeelden bekijken om een indruk te krijgen van de brede waaier aan opties of als je al een basiskleur in gedachten hebt die kleur als uitgangspunt gebruiken. Wij kunnen aan alle kleurwensen tegemoet komen en kunnen ook een combinatie van kleuren bieden. Zo krijg. je altijd een unieke coating gietvloer die door onze vakbekwame applicateurs tot in de perfectie worden aangebracht.

Advies over een coating gietvloer

Wij voorzien je graag van de nodige informatie en advies, zodat je op je gemak een keuze kunt maken voor een coatingvloer. Wil jij je wensen in een persoonlijk gesprek bespreken of onze showroom bezoeken? Maak dan telefonisch een afspraak, zodat er een datum gepland kan worden voor het brengen van een persoonlijk gesprek tijdens een bezoek aan onze showroom.

Je kunt dan meteen ook kleurvoorbeelden en toepassingen in het echt bekijken en jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen je dan een passende offerte verstrekken. Een offerte voor een coatingvloer kun je overigens ook online aanvragen.

Plaats een reactie