Epoxyvloer

Een epoxyvloer dé beste vloeroplossing die er beschikbaar is. De vloeren zijn slijtvast, duurzaam en hoog belastbaar. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor woningen, kantoren, showrooms, werkplaatsen en magazijnen. Daarnaast is een epoxyvloer verkrijgbaar in alle kleuren, dus je past jouw vloer eenvoudig aan op de uitstraling van de ruimte.

Sterke epoxyvloer

Een epoxyvloer dé beste vloeroplossing die er beschikbaar is. De vloeren zijn slijtvast, duurzaam en hoog belastbaar.

Daardoor zijn ze zeer geschikt voor woningen, kantoren, showrooms, werkplaatsen en magazijnen.

Daarnaast is een epoxyvloer verkrijgbaar in alle kleuren, dus je past de vloer eenvoudig aan op de uitstraling en sfeer van de ruimte.

Voordelen van een epoxyvloer

Een epoxyvloer biedt tal van voordelen:

Vloeistofdicht
Extreem hoog belastbaar
Beschikbaar in alle kleuren
Onderhoudsvriendelijk
Naadloos en slijtvast
Op maat te maken

Zowel op chemisch als op mechanisch vlak is de vloer buitengewoon hoog belastbaar. Voor de industrie is dit ideaal. Vocht dringt niet in de vloer door, zodat de vloer geschikt is voor ruimtes waar met vloeistoffen gewerkt wordt. De vloer is tevens naadloos, waardoor zich geen stof kan ophopen in of tussen (de naden van) de vloer. Je hebt daardoor een hygiënische vloer die je eenvoudig schoonmaakt. Bovendien stem je de kleur van je vloer eenvoudig af op de uitstraling van de ruimte, want de vloer is beschikbaar in alle kleuren en patronen.

Persoonlijk advies voor een epoxyvloer op maat

Wil je een epoxyvloer laten plaatsen, dan maken we de vloer speciaal voor jou op maat. Onze experts informeren je graag over de toepassingen van een epoxyvloer en geven je hierbij persoonlijk advies.

Neem contact met ons op via het telefoonnummer 020 333 1267 of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. We maken graag een afspraak met je in onze showroom om meer te laten zien over de mogelijkheden van epoxyvloeren en gietvloeren.

Prijs van een epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is de kwaliteit van het materiaal van invloed op de kosten.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om de vloer door ons te laten plaatsen of enkel de producten te bestellen voor het zelf plaatsen van de vloer. Ook de conditie van de ondergrond en de oppervlakte van de vloer spelen een rol bij de prijsbepaling. Hoe groter de afmetingen van jouw vloer, des te lager de prijs per vierkante meter.

Wil je weten hoeveel je betaalt voor een gietvloer voor de ruimte van jouw keuze, dan kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen via het telefoonnummer 020 333 1267

Toepassing van epoxyvloeren

Een epoxyvloer komt perfect tot zijn recht in je woning dankzij de strakke uitstraling en uitgebreide kleurmogelijkheden. We maken een epoxyvloer die bij de stijl van jouw huis past. Ook voor de industrie is een epoxyvloer uitermate geschikt. Epoxyvloeren staan namelijk bekend om hun extreem hoge belastbaarheid, veiligheid, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Woningen en kantoren

De kleur- en designmogelijkheden van epoxyvloeren zijn eindeloos, waardoor je de vloer eenvoudig laat aansluiten op de sfeer van je woning of kantoor. De vloer voelt comfortabel aan en is eenvoudig te combineren met vloerverwarming.

Een epoxyvloer is bovendien stofvrij en gemakkelijk schoon te houden, zodat het zeer geschikt is voor mensen met allergieën. De vloeren zijn ook te plaatsen in badkamers en keukens: ze zijn namelijk vloeistofdicht en de vloer kan afgewerkt worden met een antisliplaag.

Industrie

Een epoxyvloer is ideaal voor een industriële omgeving. Doordat de vloer hoog belastbaar en vloeistofdicht is, zorgt de vloer voor een veilige en praktische omgeving in bijvoorbeeld industriehallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes en fabrieken.

Een epoxyvloer is bovendien onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken.

Plaatsing van een epoxyvloer

Voor het plaatsen van de gietvloer reinigen we de ondervloer en zorgen we dat de ruimte stof- en vuilvrij is. We herstellen eventuele beschadigingen aan de ondervloer, zodat deze voorzien kan worden van een primer. Op de primer plaatsen we een schraaplaag, zodat er geen luchtbellen in de vloer ontstaan. Daarna plaatsen we de vloer. We werken de vloer af met een toplak voor de bescherming van jouw vloer en de juiste uitstraling. Na de plaatsing heeft de gietvloer 48 uur de tijd nodig om uit te harden. In deze periode kan de vloer niet betreden worden. Na 72 uur is de vloer volledig uitgehard en mechanisch belastbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je een epoxyvloer aanschaffen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 020 333 1267 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw vloer. Onze experts informeren je graag over de mogelijkheden van een epoxyvloer qua toepassing, kleur en design.


Vrijblijvende offerte


Bel 020 333 1267

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.

Plaats een reactie