Gietvloer

Gietvloer: Unieke & trendy gietvloeren voor elk interieur

Wil je een strakke vloer die aansluit bij jouw interieur maar tegelijkertijd gemakkelijk is in het onderhoud? Kies dan voor een van de gietvloeren van Gietvloer Betonlook. Onze service kenmerkt zich door de volgende punten:

 • Alle soorten & maten gietvloeren
 • Talloze kleuren
 • Advies op maat aan huis
 • Scherpe prijzen
 • Snelle & nauwkeurige aanleg van de vloer

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van gietvloeren, wij kunnen je daarom perfect bijstaan bij de keuze voor een gietvloer. Wij kunnen bij jou thuis komen om je advies te geven of je kunt langskomen bij onze showroom. Naast particulieren werken wij ook voor bedrijven, hierbij letten we speciaal op technische en praktische aspecten zoals de ondervloer en mogelijke wet- en regelgeving die van toepassing is.

Voordelen

Gietvloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloeren, zo zijn deze vloeren geschikt voor elke type ondergrond. Een gietvloer kan zowel over een houten vloer als over een betonnen vloer gelegd worden. Verdere voordelen:

 • Warm & comfortabel
 • Ruimtelijk effect
 • Hoog belastbaar
 • Waterdicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Krasvast

Contact met ons

Wil je onze gietvloeren eerst met eigen ogen zien? Kom dan zeker eens langs in onze showroom.

Gietvloeren hebben tevens een geluiddempende werking. Het is dan ook mogelijk om een gietvloer in bijvoorbeeld een appartement te leggen, waarbij de gietvloer indien gewenst van een extra demp laag wordt voorzien.

Vloer voor in jouw woning

Een gietvloer is de ideale vloer voor in jouw woning. Het is een vloer die er stijlvol uitziet maar waar op geleefd mag worden door de hoge belastbaarheid. Daarnaast zijn deze vloeren warm en comfortabel doordat gietvloeren elastisch zijn en de kamertemperatuur aannemen. Ondanks dat deze vloeren nooit koud aan zullen voelen kun je kiezen voor vloerverwarming.

Door de hoge belastbaarheid en waterdichtheid kan een gietvloer in elke ruimte van je woning aangelegd worden, zelfs in de badkamer.

Vloer voor in jouw bedrijf

Oorspronkelijk werden gietvloeren met name gebruikt in fabriekshallen vanwege de hoge belastbaarheid. Sinds enkele jaren zijn deze vloeren ook razend populair in woningen, dit neemt echter niet weg dat ze nog steeds uitstekend te gebruiken zijn in bedrijven. Je kunt gietvloeren aanleggen in jouw kantoorpand, showroom of in jouw fabriekshal.

Onze vloeren zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Naast een uitgebreid kleurenpalet kunnen wij ook afbeeldingen of bedrijfslogo’s in de vloer verwerken. Door de hoge belastbaarheid en de krasvastheid zal je vloer jaren meegaan.

Uitgebreid assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment vloeren. Zo kun je onder andere kiezen uit de volgende soorten:

Pu gietvloer solo

Het kenmerk van de gietvloer solo is de uitvoering in één kleur. Je hebt daarbij toch een ruime keuze uit verschillende kleuren. Verder is de hoge concentratie van pigment een bijzondere eigenschap van deze vloer.

Pu gietvloer betonlook

De betonlook vloer is een echte design vloer. Deze vloer kent een andere uitstraling door het gemêleerde effect en dat zorgt niet alleen voor een natuurlijke tint, maar ook voor een speels design.

Woonbeton

Een betonnen ondervloer is wat minder geschikt voor woningen. Woonbeton is daarom speciaal voor woningen ontwikkeld. Samenstelling: cementgebonden gietvloer gecombineerd met zachte bindmiddelen.

Aanleg van de vloer

Ben je benieuwd hoe wij de vloer aanleggen? Bekijk het in onderstaande video.

Aanvragen van een offerte

Als je meer informatie wilt of nieuwsgierig bent naar de prijs kunt bellen naar 020 – 845 26 50. Ook kun je online een offerte aanvragen op onze website.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.