Beton gietvloer

Bij een beton gietvloer kunnen er verschillende situaties worden onderscheiden. Er kan bij een gietvloer namelijk gedacht worden aan een vloerafwerking over bestaand beton. Er kan bij beton gietvloer echter ook gedacht worden aan een vloersysteem dat het uiterlijk krijgt van beton en dat over vrijwel elke ondergrond kan worden aangebracht.

In de eerste situatie zal er sprake zijn van een betoncoating en in de tweede genoemde situatie is er sprake van een schitterende gietvloer met een betoneffect dat de natuurlijke tekening weergeeft.

Beton gietvloer in je woning

Bij de toepassing van een gietvloer in je woning kan er een fantastisch natuurlijk betoneffect gecreëerd worden. Om de natuurlijke tekening van beton zo natuurlijk mogelijk te maken, kan de keuze vallen op een beton gietvloer die in grijstinten wordt aangebracht. Dat geeft direct een industriële look.

Er zijn echter tal van andere kleuropties beschikbaar, zodat grijs ook vervangen kan worden door bijvoorbeeld wit, bruin, groen, blauw, rood of een andere kleur. Dat kan namelijk bij de keuze voor een beton gietvloer in jouw woning.

Beton gietvloer in elke ruimte in huis

Een gietvloer die in lagen wordt gegoten kan in elke ruimte in jouw huis toegepast worden. Ook in de badkamer kan bijvoorbeeld de natuurlijke tekening gerealiseerd worden, maar dat geldt eveneens voor de keuken, slaapkamer en uiteraard voor de woonkamer.

Wist je dat het qua vierkante meter prijs voordeliger kan zijn om meerdere ruimtes in je woning van een beton gietvloer te voorzien? Zo kun je voordelige een hele verdieping laten uitvoeren in een beton gietvloer.

Je kunt jaren achtereen genieten van een comfortabele beton gietvloer met een natuurlijke uitstraling en hoeft daarbij geen groot onderhoud te plannen. Het schoonmaken is meer dan voldoende en dat gaat ook nog eens gemakkelijk met het stofzuigen en dweilen.

Bezoek onze showroom

Overweeg je een gietvloer aan te schaffen? Kom dan naar onze showroom waar je een afspraak voor kunt maken, zodat wij alle tijd hebben om jouw wensen ten aanzien van de realisatie van een beton gietvloer te bespreken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.