Betoncoating

Betoncoating kan het beste worden omschreven als een toplaag die wordt aangebracht over een betonvloer. Coating voorziet de ondergrond van een fantastisch nieuwe uitstraling en bovendien ook van een beschermende laag. Betoncoating is perfect om gelijk op kaal beton aan te brengen door middel van een toplaag. De basis van coating bestaat uit een combinatie van kunsthars en verf. Dat maakt het mogelijk om deze vloerafwerking in iedere gewenste kleur te laten mengen. Er zijn meerdere ruimtes waar coating perfect voor geschikt is.

Betoncoating voor winkelvloeren en garages

Betoncoating is bij uitstek een ideale oplossing voor winkelvloeren en garages, maar ook showrooms met een vloer van beton kunnen iedere gewenste uitstraling krijgen met een toplaag van betoncoating. Er kan een extra chique uitstraling gecreëerd worden door voor een glanzende betoncoating te kiezen. De toplaag kent sterke eigenschappen en biedt onder meer bescherming tegen vocht, vuil en stof, maar ook tegen olie en bijvoorbeeld chemicaliën.

betoncoating

Betoncoating voor het interieur

Als je op zoek bent naar een vloer die de uitstraling heeft van beton, dan is er een alternatief voor deze coating beschikbaar. Indien de ondergrond van beton is, kan er uiteraard prima voor een coating worden gekozen, maar anders is een beton gietvloer waarschijnlijk de beste oplossing. In iedere woning kan een andere ondergrond aanwezig zijn, zoals een tegelvloer of houten vloer. Een beton gietvloer kan op vrijwel alle ondergronden gelegd worden en dat is bij een coating uiteraard niet direct het geval. Betoncoating dient in dat opzicht ook een ander doel, maar zoals eerder gezegd er is voor iedere ruimte en voor iedere ondergrond een oplossing beschikbaar.

Keuze voor coating

Als je de keuze voor beton coating maakt of nog twijfelt over de beste oplossing, dan kun je altijd contact opnemen. Je kunt je dan uitgebreid laten informeren en desgewenst adviseren over de verschillende toepassingen over coating en de alternatieven die beschikbaar zijn.

Bel ons voor het maken van een afspraak om onze showroom te bezoeken of meer informatie te vragen. Of dien gelijk een aanvraag voor een offerte in.

Plaats een reactie