Betonlook gietvloer

Betonlook gietvloer voor kantoor en woning

Elke betonlook gietvloer is uniek: bepaal zelf de kleur en afwerking

Een gietvloer is geschikt als kantoorvloer

Stijlvolle betonlook gietvloer voor in jouw woning

Een gietvloer is geschikt als kantoorvloer

Voordelen van een betonlook gietvloer

Een gietvloer kent vele voordelen:

 • Slijtvast in onderhoud
 • Makkelijk
 • Comfortabel en warm
 • Vochtbestendig

Gietvloer betonlook prijzen

De gietvloer prijs wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder:

 • Grootte van de vloer
 • Type ondergrond
 • Aantal arbeidsuren

Wil je meer informatie over de prijs van je nieuwe vloer? Lees snel verder.

Het onderhoud van de vloer

Het reinigen van de vloer is eenvoudig: even stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer schoon te houden. Door het gladde oppervlak van de vloer wordt vuil snel opgenomen door een stofzuiger of dweil. Meer weten over reiniging en het onderhoud?

PU gietvloer solo

Een PU gietvloer solo is uitgevoerd in één kleur. We leveren de vloer in vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren. Daardoor sluit de betonlook vloer altijd goed aan op jouw interieur. Bekijk ook onze kleurenkaart.

PU gietvloer greenline

Wij hebben een duurzame betonlook gietvloer ontwikkeld van polyurethaan. Deze vloer belast het milieu minimaal, doordat de CO2-uitstoot bij het produceren van de vloer tot het minimum wordt beperkt.

Cementgebonden gietvloer betonlook

Een cementgebonden gietvloer heeft een andere uitstraling door het gemêleerde effect. Dat zorgt niet alleen voor een natuurlijke tint, maar ook voor een speels design. Deze vloer is erg geschikt voor in de woonkamer.

Ontdek de veelzijdigheid van betonlook gietvloeren in onze showroom

De voordelen op een rij

Betonlook gietvloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Deze vloeren zijn namelijk geschikt voor elk type ondergrond en kunnen over een houten vloer of betonnen vloer worden gelegd. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

 • Warm en comfortabel
 • Ruimtelijk effect
 • Hoog belastbaar
 • Waterdicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Krasvast

Ook hebben betonlook gietvloeren een geluiddempende werking. Daarom is deze vloer erg geschikt om aan te brengen in een appartement. Om de vloer extra geluiddempend te maken, heb je de mogelijkheid om de gietvloer van een speciale geluiddempende laag te voorzien.

Betonlook gietvloer voor in jouw woning

Een gietvloer is de ideale vloer voor in je woning. Het is een vloer die er stijlvol uitziet, maar waar op geleefd mag worden. Een betonlook gietvloer is namelijk krasvast en hoog belastbaar. Daarnaast zijn deze vloeren warm en comfortabel, doordat ze elastisch zijn en de kamertemperatuur aannemen. Een gietvloer zal nooit koud aanvoelen. Voor extra warmte en comfort kies je voor een vloer met vloerverwarming.

Vloer voor in jouw bedrijf

Oorspronkelijk werden betonlook gietvloeren met name gebruikt in fabriekshallen, vanwege de hoge belastbaarheid. Sinds enkele jaren zijn deze vloeren ook razend populair in woningen. Een betonlook gietvloer is erg geschikt voor een fabriekshal, kantoor, showroom of werkplaats.

Doordat je zelf de kleur en afwerking bepaalt, past de vloer altijd in je interieur. Naast een uitgebreid kleurenpalet kunnen wij ook afbeeldingen en bedrijfslogo’s in de vloer verwerken.

Aanleg van de gietvloer

Ben je benieuwd hoe wij de vloer aanbrengen? Bekijk het in de onderstaande video.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op met Gietvloer Betonlook door te bellen naar 020 333 12 67 of mail naar info@gietvloerbetonlook.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.