Betonlook vloer met vloerverwarming

Een gietvloer betonlook heeft een mooie industriële uitstraling. Want op het eerste gezicht is het net industrieel beton. Maar een betonlook vloer juist veel meer positieve eigenschappen dan beton. Zo is het makkelijker schoon te houden, maar het voelt ook veel comfortabeler aan. Want een betonlook vloer is zachter dan een betonnen vloer. Om een betonlook vloer nog comfortabeler te maken kunt u kiezen voor vloerverwarming.

Een gietvloer betonlook en vloerverwarming

Een vloerverwarming pas heel goed bij een betonlook vloer. Want de betonlook gietvloer past zich snel aan aan de warmte van de vloerverwarming. Hierdoor verspreid de warmte van de vloerverwarming snel door de ruimte. Een vloerverwarming maakt grote radiatoren overbodig en is ook energiezuinig.

De voordelen van vloerverwarming bij een betonlook vloer

Er zijn dus veel voordelen van een vloerverwarming bij een gietvloer betonlook. Dit zijn ze op een rijtje:

  • energiezuinig
  • onzichtbaar
  • geen radiatoren die in de weg zitten
  • de warmte is goed verdeeld door de woning
  • de vloer heeft een aangename temperatuur
  • samen met de betonlook vloer aan te brengen

gietvloer betonlook

Een vloerverwarming past goed bij een betonlook gietvloer.

 

Vloerverwarming bij een betonlook gietvloer

Vloerverwarming is dus een erg goede keuze als u een betonlook gietvloer wilt laten aanbrengen. Een betonlook gietvloer is een prachtige designvloer. Vloerverwarming past hier daarom goed bij, omdat u hierdoor geen lelijke radiatoren meer in uw woonruimte heeft. Voor een mooi strak interieur is een vloerverwarming samen met een betonlook gietvloer daarom een geweldige optie.

Tegelijk laten aanbrengen

Het is mogelijk om de vloerverwarming vlak voor het aanbrengen van de betonlook gietvloer te laten leggen. Zo hoeft u niet twee keer de ruimte vrij te maken en kan al het werk in één keer gedaan worden. Wij van Gietvloer Betonlook brengen graag beide bij u aan. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Bron afbeelding: Pinterest

Ook interessant: