Betonlook vloer

Waarom kiezen voor een betonlook gietvloer?

Slijtvast
Onderhoudsarm
Warm en comfortabel
Vochtbestendig

Wat kost een beton vloer?

Onder andere de oppervlakte en het type ondergrond bepalen de prijs van een betonlook gietvloer. Vraag een gratis offerte aan als u meer informatie wilt over de prijs van uw betonlook gietvloer. We bepalen de prijs aan de hand van:

  • Vloeroppervlakte
  • Soort ondergrond
  • Aantal arbeidsuren>

Graag komen we bij u langs om de huidige (onder)vloer te inspecteren en om advies te geven over de meest geschikte betonlook gietvloer voor uw woning.

Een betonlook vloer onderhouden

Een betonlook gietvloer is makkelijk in onderhoud: door de naadloze afwerking en het gladde oppervlak wordt stof en vuil makkelijk opgenomen. Af en toe stofzuigen of dweilen is al voldoende om de vloer in topconditie te houden.

Een betonlook gietvloer is sterk en hoog belastbaar, daarom zal deze niet snel beschadigen. Een betonnen vloer moet geïmpregneerd worden, maar bij een betonlook vloer is dat helemaal niet nodig. Daardoor kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe betonlook vloer. Lees meer over het onderhouden van uw betonlook vloer:

In de afgelopen jaren heeft de betonlook gietvloer aanzienlijk aan populariteit gewonnen. De moderne en strakke uitstraling is erg in trek bij zowel bedrijven als particulieren.

Een betonlook vloer past niet alleen goed in kantoorpanden en winkels, maar wordt ook steeds vaker in woningen aangebracht. Met een betonlook vloer creëert u de industriële uitstraling van een betonvloer, maar profiteert u van de voordelen van een kunststof gietvloer.

Zo heeft u wel de uitstraling van een betonvloer, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om vloerverwarming in de betonlook vloer aan te brengen. Daardoor heeft u nooit meer koude voeten in huis. Wilt u weten welke betonlook vloer het meest geschikt is voor uw bedrijfspand of woning? Bel 020 333 1267 of vraag een gratis offerte aan:

Uitstraling van een betonlook vloer

Een betonlook gietvloer heeft een bijzondere uitstraling door het gemêleerde effect. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijke tint, maar ook voor een speels uiterlijk.

Onze betonlook vloeren kunnen gemaakt worden in allerlei kleurencombinaties. Het voordeel van dit type gietvloer is dat de betonlook gietvloer het industriële uiterlijk van een betonnen gietvloer heeft, maar dat de vloer aanzienlijk makkelijker te onderhouden is.

Bovendien is een betonlook vloer slijtvast en geluiddempend. Het is ook mogelijk om een extra geluiddempende laag aan te laten brengen; ideaal als u in een appartementencomplex woont.

Voordelen van een betonlook gietvloer

Door te kiezen voor een betonlook vloer combineert u de voordelen van een kunststof gietvloer en een betonnen vloer. Onze vloeren zijn geschikt voor alle ondergronden. Ze kunnen zelfs over een houten vloer worden gelegd. Ervaar de voordelen van een betonlook vloer:

  • Slijtvast
  • Naadloze afwerking
  • Geluiddempend
  • Vochtbestendig
  • Brandveilig
  • Leverbaar in alle kleuren

Wij leveren betonlook gietvloeren in elke gewenste kleurencombinatie. Daardoor sluiten onze vloeren perfect aan bij de interieurwensen voor uw woning of bedrijfspand.

Ook is het mogelijk om de vloer te voorzien van een persoonlijke tintje. Zo kunnen we de vloeren bijvoorbeeld afwerken met tekst, een afbeelding of (bedrijfs)logo.

Een betonlook vloer is comfortabel en voelt warm aan

Een gietvloer ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens heel prettig om over te lopen. Zelfs op blote voeten valt het comfort meteen op, want de vloer neemt de kamertemperatuur over.

Daardoor is het voor kinderen erg prettig om op een betonlook gietvloer te spelen. Daarnaast is het mogelijk om vloerverwarming in de betonlook vloer aan te brengen.

Onderhoud van een betonlook gietvloer

Alleen dweilen of stofzuigen is genoeg om de betonlook vloer in goede conditie te houden. Onze betonlook vloeren zijn poriëndicht, waardoor vloeistoffen niet in de gietvloer doordringen. Vooral als u opgroeiende kinderen heeft is dat een groot voordeel, aangezien kinderen wel eens drinken laten vallen.

Hoe wordt een betonlook gietvloer aangebracht?

Een betonlook gietvloer wordt altijd uit meerdere lagen opgebouwd. Eerst plaatsen we een kunststof onderlaag die goed hecht aan de ondergrond.

Vervolgens  brengen we een primer aan. De dikte van deze laag is afhankelijk van het type ondergrond. Daarnaast bestaat een betonlook vloer uit een schraplaag en een gietlaag.

De gietlaag is een elastische laag die ervoor zorgt dat de vloer comfortabel aanvoelt. Als laatste wordt een topcoating aangebracht. Deze topcoating is de beschermende laag van de vloer.

Neem contact op met Gietvloer Betonlook

Heeft u vragen over een betonlook gietvloer of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met Gietvloer Betonlook door te bellen naar 020 333 1267 of door te mailen naar info@gietvloerbetonlook.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.