Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

De betonlook vloer prijs per m2 is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Type ondergrond

De staat van de ondervloer en het type ondergrond bepalen hoeveel lagen er nodig zijn voor een duurzame betonlook vloer. Bij kieren, gaten of andere oneffenheden moeten we de vloer eerst egaliseren. Deze werkzaamheden brengen extra kosten met zich mee.

  • Vloeroppervlakte
    Hoe groter de vloeroppervlakte, des te goedkoper is de prijs per vierkante meter. Tip: laat de betonlook vloer direct in meerdere ruimtes aanbrengen of vraag samen met je buren een offerte aan om de kosten te drukken.
  • Aantal lagen

Vaak is het aanbrengen van vier lagen al voldoende om een sterke vloer te creëren die vele jaren meegaat. Laat je adviseren door ervaren specialisten, zodat je niet te veel betaalt.

Oppervlak gietvloerGietvloer 20 – 50 m2Gietvloer 51 – 100 m2Gietvloer 101 – 150 m2Gietvloer 151 – 200 m2
Gietvloer prijsVaste prijs* ex. btwPrijs per m2 ex. btwPrijs per m2 ex. btwPrijs per m2 ex. btw
PU gietvloer€ 3.750,-€ 76,-€ 63,-€ 52,-
Epoxy gietvloer€ 3.150,-€ 72,-€ 50,-€ 45,-
Woonbeton€ 4.675,-€ 97,-€ 81,-€ 73,-
Epoxy coatingvloer€ 2.000,-€ 41,-€ 28,-€ 26,-
Oppervlak gietvloerGietvloer 20 – 50 m2
Gietvloer prijsVaste prijs* ex. btw
PU gietvloer€ 3.750,-
Epoxy gietvloer€ 3.150,-
Woonbeton€ 4.675,-
Epoxy coatingvloer€ 2.000,-
Oppervlak gietvloerGietvloer 51 – 100 m2
Gietvloer prijsVaste prijs* ex. btw
PU gietvloer€ 3.750,-
Epoxy gietvloer€ 3.150,-
Woonbeton€ 4.675,-
Epoxy coatingvloer€ 2.000,-
 

Wij berekenen gratis de betonlook vloer prijs voor jouw woning of bedrijf:

Vraag een gratis offerte aan

Tips om te besparen op een betonlook vloer

> Materiaal

Bespaar op een betonlook vloer door te kiezen voor een vloercoating of epoxyvloer. Een vloercoating is dunner dan een betonlook PU vloer en daardoor aanzienlijk goedkoper. De betonlook epoxyvloer is goedkoper dan de betonlook PU vloer, omdat de vloer is opgebouwd uit goedkopere materialen.

> Aantal lagen

Het aantal lagen heeft invloed op de prijs, daarom is het voordelig om de betonlook vloer in een beperkt aantal lagen aan te brengen. Wij komen graag bij je langs om de ondervloer te inspecteren. Na deze inspectie zijn we in staat om aan te geven hoeveel lagen er minimaal nodig zijn voor een sterke vloer.

> Zelf (laten) egaliseren

Voordat we de betonlook vloer aanbrengen, wordt de vloer geëgaliseerd. Om de kosten laag te houden, kun je ervoor kiezen om de vloer zelf te egaliseren. Dit scheelt ons tijd en geld, waardoor jij profiteert van een goedkopere betonlook vloer.

 

Egaliseren van de ondervloer

Het type ondergrond speelt een grote rol bij het bepalen van de prijs. Een vlakke en egale ondervloer heeft minder voorbereiding nodig, waardoor je een goedkope betonlook vloer aanschaft. Daarnaast is het van belang dat er geen scheuren of kieren in de vloer aanwezig zijn. Is het nodig om de vloer te egaliseren? Dan nemen we de kosten voor het voorbehandelen van de ondervloer mee in de offerte. Geef bij het aanvragen van de offerte aan wat de staat van de ondervloer is, zodat we jou een zo exact mogelijke prijsindicatie kunnen geven.

Heeft mijn ondervloer voorbehandeling nodig?

Wij komen graag bij je langs om de vloer te inspecteren en meer informatie te geven over de meest geschikte betonlook vloer voor jouw woning of bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een gratis offerte aan

Veel van onze betonlook vloeren zijn te bekijken in onze showroom in Amsterdam. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen over betonlook vloer prijzen. Neem contact met ons op:

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.