Betonlook vloer: vijf keer inspiratie

Droom jij van een industriële betonvloer in jouw woning? Dat snappen we! Want beton is tijdloos en strak. Maar beton heeft ook een aantal nadelen. Zo is het niet makkelijk schoon te houden, is het niet heel comfortabel en raakt het snel beschadigd door vocht. Maar er is een betere optie voor fans van beton: de betonlook gietvloer. Een betonlook gietvloer is namelijk wel comfortabel, makkelijk schoon te houden en waterafstotend. Is een betonlook gietvloer de perfecte vloer voor jou? Doe aan de hand van deze vijf foto’s wat meer inspiratie op en wellicht loop jij binnenkort over je eigen betonlook gietvloer. Doe betonlook vloer inspiratie op:

Betonlook vloer inspiratie

betonlook vloer inspiratie

Beton en hout

Hier is de betonlook vloer gecombineerd met een muur van hout. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke sfeer. Deze kamer straalt rust uit, zeker in combinatie met de grote ramen. Een betonvloer is een strakke en egale vloer die voor één geheel zorgt. Een uitstekende basis voor je interieur.

 

Betonlook vloer inspiratie

Grijstinten

Grijs is met stip de nummer één kleur waarin betonlook gietvloeren worden besteld. De kleur grijs doet dan ook het meest denken aan de natuurlijke kleur van beton. Zo is de betonlook vloer niet van een betonnen vloer te onderscheiden. In deze woning is gekozen voor muren in dezelfde tint grijs. Het is een erg rustig interieur. Modern en strak!

 

betonlook vloer inspiratie

Rauw en industrieel

Wat staat de betonlook gietvloer mooi in deze industriële woning. De stenen muur en de betonlook vloer vullen elkaar goed aan. Zo te zien wordt er nog geklust, maar de combinatie van natuurtinten, grove meubels en de industriële materialen ziet er nu al geweldig uit.

Betonlook gietvloer

De volledige benedenwoning

Bij deze woning is ervoor gekozen om in de volledige benedenwoning een betonlook vloer aan te leggen. De keuken loopt zo mooi over in de woonkamer en de hal. Een betonlook vloer is hier een perfecte vloer voor. De betonlook gietvloer is precies op maat gemaakt en volledig naadloos.

moderne betonlook gietvloer grijs

Grijs & Wit

Bij de vorige foto’s kwam het grijs van de betonlook gietvloer terug in de kleur van de muur. Maar ook met wit staat een grijze betonlook vloer erg mooi. Dit heeft een frissere en koelere uitstraling en doet denken aan Scandinavisch design.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest