Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Woonbeton voor een industriële look

Comfortabele en onderhoudsvriendelijke designvloer

Betonlook woonbeton voelt warm en comfortabel aan

Eénkleurig, veelkleurig, mat of hoogglans: woonbeton is beschikbaar in alle kleurencombinaties

Voordelen van betonlook woonbeton

Met een vloer van betonlook woonbeton creëer je een robuuste uitstraling zonder in te leveren op comfort en gebruiksgemak. Door de vele voordelen is dit type vloer zeer geschikt voor een kantoorpand, woning of industriële omgeving.

 • Slijtvast
 • Weinig onderhoud
 • Vloerverwarming mogelijk
 • Waterbestendig

Combineer woonbeton met vloerverwarming voor extra wooncomfort

Wat kost betonlook woonbeton?

De prijzen van betonlook woonbeton worden bepaald aan de hand van diverse factoren, waaronder het type ondergrond. Bij Gietvloer Betonlook bieden we een zeer scherpe woonbeton prijs per m2. Deze prijs stellen we vast aan de hand van de volgende factoren:

 • Vloeroppervlakte
 • Soort ondergrond
 • Totaal aan arbeidsuren

We geven je graag meer informatie over de precieze kosten van betonlook woonbeton. Vraag gratis een offerte aan of bekijk onze prijzenpagina.

Prijzen

Woonbeton is niet alleen zeer stijlvol, maar ook slijtvast en makkelijk in onderhoud

Reiniging en onderhoud

Woonbeton heeft weinig onderhoud nodig. Krassen, groeven of kuilen zullen niet snel ontstaan in de vloer. De vloer blijft glad en vlak, zodat je deze makkelijk schoonmaakt. Ook wijn- en koffievlekken zijn eenvoudig met een doek schoon te maken. Af en toe dweilen of stofzuigen is voldoende om het woonbeton in goede staat te houden.

Wil je meer weten over het reinigen en onderhouden van woonbeton vloeren? Lees meer op onze onderhoudspagina:

Onderhoud

 

Veel mensen denken bij woonbeton aan een kille betonnen vloer, maar woonbeton is niet hetzelfde als een cementdekvloer of betonnen vloer. Het is een zelfnivellerend en zeer vloeibaar cementmengsel. Daardoor zijn we in staat om woonbeton snel aan te brengen op een groot aantal m2; dat merk je ook aan de prijs die je betaalt. Een vloer van woonbeton verschilt in dikte van een reguliere gietvloer. Het is vaak dikker en sterker dan een gietvloer. Daarnaast is vloerverwarming makkelijker in de vloer te verwerken. Bel 020 333 1267 of vraag een gratis offerte aan:

Woonbeton voor je woning

Met woonbeton creëer je een moderne uitstraling in jouw woning. Standaard leveren we dit type vloeren in de kleuren zwart, wit en grijs. Alle andere kleuren zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs. Daardoor sluit een betonlook vloer van woonbeton altijd perfect aan bij je interieur.

Woonbeton voor je bedrijfsruimte

Woonbeton past perfect binnen de strakke omgeving van een modern kantoorpand, maar ook voor een winkel of showroom is dit type vloer zeer geschikt. Woonbeton is goed bestand tegen de middelzware belasting waar een winkel- of kantoorvloer dagelijks aan blootgesteld wordt.

Wat zijn voordelen van woonbeton?

Het voordeel van woonbeton is dat het op bijna elke ondervloer te leggen is. Belangrijk is wel dat de ondervloer vormvast en vlak is. Mocht dit niet zo zijn, dan egaliseren wij de ondervloer voordat we beginnen met het aanleggen van het woonbeton. Profiteer van de voordelen van woonbeton:

 • Slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Moderne en robuuste uitstraling
 • Naadloos afgewerkt
 

Een woonbeton vloer laten plaatsen

We brengen een vloer van woonbeton als volgt aan:

Stap 1: controleren en preparen van de ondervloer

Het voordeel van woonbeton is dat het op bijna elke ondervloer te leggen is. Het is wel van belang dat de ondervloer vormvast en vlak is. Mocht dit niet zo zijn, dan egaliseren wij de ondervloer voordat we beginnen met het aanleggen van de vloer.

Stap 2: woonbetonlaag aanbrengen

Als de ondervloer goed afgewerkt is, beginnen onze specialisten met het handmatig aanbrengen van de woonbetonlaag. Het aantal lagen en de laagdikte hangen af van de ondervloer en de eventuele verwerking van vloerverwarming in de vloer.

We beginnen met het aanbrengen van een laag primer. Deze laag zorgt voor versteviging en verzegeling van de ondergrond. De primer voorkomt dat er gaatjes ontstaan in het woonbeton en vormt een hechtingslaag tussen de ondervloer en het woonbeton. De primer heeft een droogtijd van 18 uur. Vervolgens brengen wij een tweede hechtlaag aan om een optimaal resultaat te krijgen. Daarna brengen we woonbeton over de tweede laag aan. Deze laag moet minimaal 24 uur drogen en uitharden. Na 24 uur is de vloer licht belastbaar, maar het duurt ongeveer 28 dagen voordat de vloer volledig is uitgehard.

Stap 3: polijsten

Na twee tot zeven dagen kan de vloer gepolijst worden. Door het polijsten komt de kleur van woonbeton volledig tot zijn recht.

Stap 4: verdere afwerking van de vloer

Door middel van een vierde en vijfde laag werken wij de vloer verder af. We brengen een laagje steenolie aan ter bevordering van de kleurintensiteit van het woonbeton en werken de vloer af met een toplaag die fungeert als beschermende laag. Door deze toplaag wordt je vloer extra slijtvast, zodat hij langer mooi blijft.

Neem contact op met Gietvloer Betonlook

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op met Gietvloer Betonlook door te bellen naar 020 333 1267 of door te mailen naar info@gietvloerbetonlook.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.