Betonvloer woning

Betonvloer woning? Bij deze combinatie van woorden denken veel mensen aan de basisondergrond van een nieuwbouwwoning, maar er is ook nog een andere betekenis aan toe te kennen. Bij betonvloer woning kun je namelijk ook aan een afwerking in de vorm van een designvloer denken. Waarbij we een industrieel uiterlijk in een kleur naar keuze tot stand brengen. Een betonvloer is uniek, comfortabel, hygiënisch en als trendy gietvloer toe te passen in iedere ruimte.

Betonvloer woning met natuurlijke charme

De natuurlijke charme van een betonvloer is tegenwoordig een reden waarom veel mensen de keuze voor deze basis maken. Zo geven ze het interieur een boost en een andere uitstraling. Iedere betonvloer woning is uniek. Dat is een van de redenen waarmee het onderscheid getoond wordt, maar ook de hygiënische eigenschappen door de naadloze manier van afwerking en afstotende eigenschappen maken het onderscheid.

betonvloer woning

Kies jouw kleur voor de betonvloer

Wie het echte industriële uiterlijk wil realiseren, kan uiteraard de keuze maken voor een grijze betonvloer die perfect wordt afgewerkt. Het is echter ook voor te stellen dat een andere kleur de voorkeur krijgt om bijvoorbeeld net even een wat warmere sfeer te creëren dan de industriële look. Wist je dat een betonvloer woning jouw badkamer een bijzonder chique uiterlijk kan geven? Dat kan namelijk door voor een specifiek kleur te kiezen, zoals antraciet of zwart.

Er ontstaat bij de keuze voor een betonvloer een natuurlijke vormgeving die uniek is doordat twee tinten met elkaar te vermengen voor het aanbrengen op de ondergrond. Dat maakt ook dat je kunt stellen dat iedere betonvloer woning echt over een uniek uiterlijk beschikt.

Betonvloer woning en praktisch gemak

Het praktische gemak komt bij een betonvloer woning vooral om de hoek kijken bij de schoonmaak. Dat gaat namelijk op een hele simpele manier. Stof en vuil hechten zich niet en blijven als het ware op het oppervlak aanwezig, zodat stofzuigen voldoende is om de betonvloer woning schoon te krijgen. Uiteraard kun je er na het stofzuigen met een vochtige dweil overheen gaan, waarbij het volstaat om water te gebruiken zonder enige toevoeging.

Offerte betonvloer

Je kunt net als vele anderen de keuze maken voor een betonvloer. Waarbij je de eerste stap nu kunt nemen door gelijk een offerte betonvloer aan te vragen. Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact telefonisch contact met ons op.

Plaats een reactie