Betonvloer woning

Betonvloer woning? Bij deze combinatie van woorden denken veel mensen aan de basisondergrond van een nieuwbouwwoning, maar er is ook nog een andere betekenis aan toe te kennen. Bij betonvloer woning kan er namelijk ook aan een afwerking in de vorm van een designvloer worden gedacht, waarbij een industrieel uiterlijk in een kleur naar keuze tot stand kan worden gebracht. Een betonvloer is uniek, comfortabel, hygiënisch en als trendy gietvloer toe te passen in iedere ruimte.

Betonvloer woning met natuurlijke charme

De natuurlijke charme van een betonvloer is tegenwoordig een reden waarom veel mensen de keuze voor deze basis maken om het interieur een boost te geven en een andere uitstraling te creëren. Iedere betonvloer woning is uniek. Dat is een van de redenen waarmee het onderscheid getoond wordt, maar ook de hygiënische eigenschappen door de naadloze manier van afwerking en afstotende eigenschappen maken het onderscheid.

betonvloer woning

Kies uw kleur voor de betonvloer

Wie het echte industriële uiterlijk wil realiseren, kan uiteraard de keuze maken voor een grijze betonvloer die perfect wordt afgewerkt. Het is echter ook voor te stellen dat een andere kleur de voorkeur krijgt om bijvoorbeeld net even een wat warmere sfeer te creëren dan de industriële look. Wist u dat een betonvloer woning uw badkamer een bijzonder chique uiterlijk kan geven? Dat kan namelijk door voor een specifiek kleur te kiezen, zoals antraciet of zwart.

Er ontstaat bij de keuze voor een betonvloer een natuurlijke vormgeving die uniek is doordat twee tinten met elkaar te vermengen voor het aanbrengen op de ondergrond. Dat maakt ook dat gesteld kan worden dat iedere betonvloer woning echt over een uniek uiterlijk beschikt.

Betonvloer woning en praktisch gemak

Het praktische gemak komt bij een betonvloer woning vooral om de hoek kijken bij de schoonmaak. Dat gaat namelijk op een hele simpele manier. Stof en vuil hechten zich niet en blijven als het ware op het oppervlak aanwezig, zodat stofzuigen voldoende is om de betonvloer woning schoon te krijgen. Uiteraard kan er na het stofzuigen met een vochtige dweil overheen worden gegaan, waarbij het volstaat om water te gebruiken zonder enige toevoeging.

Offerte betonvloer

U kunt net als vele anderen de keuze maken voor een betonvloer, waarbij de eerste stap nu genomen kan worden door gelijk een offerte betonvloer aan te vragen. Liever eerst meer informatie? Neemt u dan gerust contact telefonisch contact met ons op.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.