Daarom wil je een vloerkleed op maat voor je betonlook vloer

Je hebt er veel moeite voor gedaan om een mooie, strakke betonlook vloer uit te kiezen en te (laten) leggen in je huis. Daar hoort natuurlijk een mooi vloerkleed bij. Want een industriële look kan soms een beetje ‘koud’ aanvoelen. En de vloer is hard. Zeker als je kinderen in huis hebt, of gewoon een gezellig plekje in huis wilt creëren voor jezelf, dan is een vloerkleed op je betonlook vloer de volgende stap. Zo hebben de kids een gezellig, zacht plekje in huis waar ze kunnen zitten en spelen. En jij stapt bijvoorbeeld vanaf de bank lekker op een heerlijk zacht tapijt met je blote voeten.

Ook qua look kun je zachtheid creëren in huis. Als in: een warme sfeer. Met een mooi vloerkleed ‘breek’ je de wat strakkere look van je betonlook vloer. Alleen, je zult het net zien: heb je een mooi tapijt gevonden dat qua look en feel perfect past bij je interieur, past het vloerkleed letterlijk niet. Het is bijvoorbeeld te groot of te klein, of heeft de verkeerde vorm.

De diverse mogelijkheden van een op maat gemaakt vloerkleed

En precies hier komt de oplossing voor je probleem al om de hoek kijken. Je kunt namelijk kiezen voor een vloerkleed op maat van Roobol. Even scrollen door het online assortiment van deze vloerengigant laat je in één oogopslag veel mogelijkheden zien. Gewoon rond of vierkant, of liever een vorm die is aangepast aan dat hoekje in jouw huis? Grande bizarre of très petite? Het kan allemaal. In exact de kleur die jij wilt, met het gewenste motief en van het materiaal van jouw voorkeur.

En kom je er zelf online niet uit, dan kun je altijd via de chat of telefoon contact opnemen met een van de adviseurs van de winkel. Of gewoon even zelf langsgaan. Je krijgt in elk geval altijd een aangepast advies op basis van jouw voorkeuren en wensen.

Je vloerkleed op maat bestellen

Omdat je nieuwe vloerkleed er waarschijnlijk wel een aantal jaren zal liggen, doe je er goed aan je even goed voor te bereiden voordat je je bestelling plaatst voor je vloerkleed op maat. Dat begint met in je eigen woning het gewenste formaat van het tapijt opnemen, te bepalen welke kleur je graag wilt, met welk motief, in welke vorm en met welke afwerking van de rand. Al deze informatie kun je (online) doorgeven bij je bestelling. Zodat straks jouw droomvloerkleed als finishing touch op je betonlook vloer je tegemoet lacht als je de kamer binnenkomt.