De eigenschappen van een woonbeton

U wilt een vloer die eruitziet als een betonvloer, maar toch nog comfortabel aanvoelt. De juiste optie is dan om te kiezen voor een betonlook vloer. Zoals de naam al zegt ziet deze vloer er net zo uit als een vloer van woonbeton, maar in feite is de vloer gemaakt van kunststof. Bij een dergelijke vloer profiteert u dus van de zachtheid van de vloer, de warmte en de gebruiksvriendelijkheid. Lees meer over de eigenschappen van een woonbeton:

De eigenschappen van een woonbeton

De eigenschappen van een woonbeton

De voordelen van een woonbeton

Naast dat de betonlook vloer er mooi uitziet en prettig aanvoelt zijn er nog enkele voordelen verbonden aan deze vloer. Dat is dat de vloer goed samengaat met vloerverwarming, hij vochtbestendig is en gemakkelijk schoon te maken is. Een betonlook vloer komt dan ook veel voor op kantoren, in winkels, bij woningen of bij bedrijfspanden.

In alle kleuren verkrijgbaar

Betonlook vloeren zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Ze zijn vrijwel in alle kleuren te verkrijgen, waardoor er altijd wel een betonlook vloer op maat is te vinden. Naast dat de vloer zelf naadloos is, past deze ook naadloos bij uw huidige interieur! Een unieke eigenschap bij een betonlook vloer is dat het ook mogelijk is om er tekst of een logo in te verwerken. Zeker bij bedrijven is dit een leuke toevoeging.

Ook interessant: