Design gietvloer

Een design gietvloer is de ideale keuze voor een interieur dat in een moderne en strakke stijl is uitgevoerd. Deze gietvloer bevindt zich in de high end klasse en is voor jouw woning een echte aanwinst. Je kunt de woonkamer van een design vloer laten voorzien of bijvoorbeeld de verdieping dezelfde uitstraling geven. Wil je de hele woning van een design vloer voorzien? Dat is mogelijk en zelfs in de badkamer want een gietvloer is daar een perfecte keuze voor.

Kleurkeuze bij luxe gietvloer

Een witte gietvloer is het toppunt van klasse en stijl, maar er zijn ook andere kleuren die perfect binnen een modern interieur passen. Indien je besluit om meerdere ruimtes in huis van een design gietvloer te voorzien, dan kun je jouw kleurkeuze daarop afstemmen. Bijvoorbeeld door iedere ruimte een eigen specifieke kleur te geven of door verschillende tinten van een kleur te kiezen. Er kan ook voor contrasterende kleuren worden gekozen en als je een speciaal effect wenst dan is er een design vloer mogelijk met een industriële uitstraling.

Design gietvloer van hoge kwaliteit

Een design gietvloer wordt gelegd met materialen van hoogwaardige kwaliteit en uiteraard met een perfecte afwerking. Dat resulteert in een naadloze gietvloer van topkwaliteit die het ideale comfort biedt. Een gietvloer beschikt over flexibele eigenschappen, zodat er sprake is van enige elasticiteit. Dat merk je aan het geweldige comfort dat je ervaart als je erover loopt. De hoge kwaliteit van een design gietvloer staat garant voor nog meer voordelen, zoals de geluiddempende werking en bestendigheid tegen vocht en krassen. Een gietvloer zal niet snel slijten en dat maakt de vloer duurzaam.

Onderhouden van design gietvloer

Als je een design gietvloer in huis haalt, dan mag je daar hoge verwachtingen van hebben. Design gietvloeren blijven zonder groot onderhoud in uitstekende conditie. De beste manier om een high-end gietvloer schoon te houden is stofzuigen en dweilen met een vochtige doek.

Wil jij een prachtige design gietvloer? Neem dan contact op voor meer informatie. Je kunt op afspraak langskomen in onze showroom of nu online een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.