Een betonlook gietvloer in de badkamer

Wist je dat een betonlook gietvloer ook geschikt is voor in de badkamer? De gietvloer is namelijk waterafstotend, de vloer is daarom ook geschikt voor vochtige ruimtes. Daarnaast is een betonlook gietvloer ook een prachtige vloer. Dat is weer eens wat anders dan de klassieke witte tegels. Lees hier meer over de voordelen van een betonlook gietvloer in de badkamer en doe inspiratie op.

De voordelen van een betonlook gietvloer in de badkamer

Een betonlook gietvloer is waterafstotend

Het is belangrijk dat een vloer in de badkamer waterafstotend is. De badkamer is de vochtigste ruimte van een woning. Een houten vloer is bijvoorbeeld niet geschikt, omdat vocht doordringt in de vloer wat voor schimmel kan zorgen. Maar omdat een betonlook gietvloer waterafstotend is heb je hier geen last van. Vocht is makkelijk op te dweilen.

Een betonlook gietvloer is hygiënisch

Een betonlook gietvloer is erg hygiënisch. We vertelde al dat vocht niet doordringt tot in de vloer. Maar daarnaast zijn er ook geen voegen of kiertjes waar vuil zich kan ophopen. Een betonlook gietvloer zal ook niet gaan schimmelen.

Een betonlook gietvloer is makkelijk schoon te maken

Omdat de vloer volledig naadloos is, is deze makkelijk schoon te maken. Slechts met warm water en een dweil krijg je de vloer makkelijk schoon. Gebruik bij het schoonmaken geen schoonmaakproducten met zeep, want dit kan een plakkerige laag op de vloer achterlaten.

Een betonlook gietvloer ziet er mooi uit

De vloer is prachtig en modern! Steeds meer mensen kiezen voor een betonlook gietvloer omdat de vloer er schitterend uitziet. Er zijn onwijs veel kleuren waar je uit kan kiezen, zodat de betonlook gietvloer precies aan jouw smaak kan voldoen.

Een betonlook gietvloer in meerdere kamers

Het is interessant om de betonlook gietvloer niet alleen in de badkamer maar ook in andere ruimtes te laten aanbrengen. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een gietvloer op de gehele benedenwoning op in het hele huis te laten aanbrengen.

Inspiratie betonlook gietvloer in de badkamer

Een betonlook gietvloer past bij diverse stijlen. Doe inspiratie op met deze foto’s van prachtige badkamers met een betonlook gietvloer.

betonlook gietvloer lichtgrijs in de badkamer

Een moderne badkamer

Deze moderne badkamer heeft een mooie lichtgrijze betonlook gietvloer. In de gietvloer zijn lichtspotjes geplaatst. De kleur staat erg mooi in combinatie met de donkergrijze muur en de witte badkuip.

betonlook gietvloer in de badkamer

Strak en wit

Deze schitterende witte badkamer heeft een witte betonlook gietvloer. Een prachtig minimalistisch plaatje! In de badkamer is gekozen voor hoge witte plinten die de muur beschermen.

stijlvolle witte betonlook gietvloer badkamer

Een aardetint

De aardetint waarin deze betonlook gietvloer is aangebracht is rustig en sfeervol. Het straalt warmte uit en geeft een totaal andere look dan een witte betonlook gietvloer. Op de muren is dezelfde kleur aangebracht. Het resultaat is schitterend.

Een betonlook gietvloer in uw badkamer?

Heeft u interesse in een betonlook gietvloer in uw badkamer? Lees hier meer over onze betonlook gietvloeren of neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Bron afbeelding 1: Pinterest

Bron afbeelding 2: Pinterest

Bron afbeelding 3: Pinterest