Geef het interieur van uw huis of bedrijf een boost met een vloer van woonbeton

Woonbeton is een soort vloer wat zorgt voor design in de woning waar u het plaatst. Het woord beton doet misschien denken aan iets onvriendelijks en oncomfortabel, maar dat is zeker niet het geval. Woonbeton kan eigenlijk in elke ruimte gebruikt worden. Het past bij heel veel kleuren en kan gebruikt worden bij elke bestaande sfeer. Dit type vloer is iets wat heel opkomend is, het veelal in woningen gebruikt maar misstaat ook zeker niet bij een bedrijf. Woonbeton wordt aangebracht in een cementgebonden vorm maar ziet eruit als een zeer mooie gepolijste betonvloer. Geef het interieur van uw huis of bedrijf een boost met een vloer van woonbeton

Een boost met een vloer van woonbeton

Een boost met een vloer van woonbeton

Voordelen van een woonbeton vloer

Daarnaast heeft het nog vele voordelen. Door de naadloosheid is het een vloer die hygiënisch is. Doordat vuil als bijvoorbeeld kruimels of omgevallen dranken zich niet kunnen verstoppen in naden van andere vloeren is het heel makkelijk om het op te ruimen. Het wordt daarnaast altijd op maat gemaakt waardoor het goed aansluit op de ruimte waar u de vloer wil aanleggen. Verder is het ook een zeer sterke vloer die veel gewicht aankan, en heeft het ook een zeer natuurlijke uitstraling. Het is zelfs ook verkrijgbaar in meerdere kleurtinten.

Het is zelfs mogelijk om woonbeton te nemen met vloerverwarming, iets wat ervoor zorgt dat het een nog comfortabele en warmere vloer wordt. Doordat er verder veel verschillende kleuren zijn heeft u genoeg keuze om te zorgen dat de vloer aansluit bij de kamer waar u het wilt hebben. Bij bepaalde kleuren wordt het beton al gekleurd door de betoncentrale wat er bijvoorbeeld voor zorgt dat schade minder snel zichtbaar wordt.