Een gietvloer in de keuken

Een gietvloer is een geweldige vloer om in de keuken te plaatsen. Een gietvloer is volledig naadloos en vochtwerend waardoor een gietvloer erg hygiënisch is. Het is geen probleem als er iets gemorst wordt, je maakt het makkelijk weer schoon. Daarnaast is een gietvloer een duurzame vloer die ook tegen een stootje kan. Heb je interesse in een gietvloer in de keuken? Doe inspiratie op met vijf mooie keukens met gietvloeren.

Een betonlook gietvloer

In deze schitterende keuken is er gekozen voor een donkere betonlook gietvloer. Je kan lichte kleurverschillen in de vloer zien zitten. Een betonlook gietvloer wordt gemaakt met een kleurmix met twee kleuren. Hierdoor ontstaat het bijzondere beton effect. De donkergrijze gietvloer staat erg goed bij het zwarte keukenblok. De donkere kleuren zijn weer eens wat anders.

Een betonlook gietvloer in een witte keuken

Bijna dezelfde tint betonlook gietvloer in een totaal ander keuken. Zoals je ziet staat grijs prachtig bij diverse kleuren. Ook hier vormt de gietvloer een mooie basis. De keuken is verder volledig wit met een opvallende metalen afzuigkap boven het kookeiland. De decoraties maken het persoonlijk en gezelliger.

Een minimalistische keuken

Voor liefhebbers van een minimalistische stijl is een gietvloer in een solo kleur een zeer geschikte keuze. Een gietvloer in een solo tint is overal precies dezelfde kleur en is volledig naadloos. Voor een heel rustig egaal resultaat. Het staat erg mooi in deze verder zeer minimalistische keuken.

Een open woonkeuken

De gietvloer is hier letterlijk uitgelicht door de lichtbalken onder het keukenblok. De grijze gietvloer loopt door tot in de woonkamer en verbind de verschillende delen van de ruimte met elkaar. Grijs is hier gecombineerd met wit en zwart, een klassieke en tijdloze combinatie.

Een moderne keuken

Nog een prachtige moderne keuken waar voor veel wit gekozen is. De keuken is erg strak en de strakke vormen lopen zelfs door tot in de barkrukken. De lichtgrijze betonlook gietvloer is ook hier een mooie basis.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.