Epoxy gietvloer

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een epoxy gietvloer. Het volledige proces voor het laten leggen van een epoxy gietvloer kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen een epoxy gietvloer in iedere gewenste ruimte leggen ongeacht de grootte. U profiteert dan gedurende een lange tijd van alle voordelen die een epoxy gietvloer met zich meebrengt. Laat u door ons informeren en adviseren over alle mogelijkheden en ontdek nu alvast een groot aantal voordelen van de epoxy vloer.

Epoxy gietvloer en de voordelen

De harde basis is een van de voordelen die een epoxy vloer te bieden heeft en dat komt natuurlijk vooral van pas in ruimtes, waar een zware belasting deel uitmaakt van de dagelijkse werkzaamheden. De harde basis maakt een epoxy gietvloer dan ook onder meer geschikt voor industriële ruimten, werkplaatsen, magazijnen en parkeergarages. Een van de andere voordelen van een epoxy gietvloer is dat er sprake is van een verminderde vochtgevoeligheid tijdens het uitharden.

Een epoxy vloer is vloeistofdicht en het onderhoud is simpel te noemen. Groot onderhoud is bijvoorbeeld niet nodig om de epoxy gietvloer in topconditie te houden. Daarvoor volstaat namelijk een periodieke reiniging, waarbij stof en vuil op een eenvoudige manier kunnen worden verwijderd. Bovendien zullen schoenstrepen die op gladde vloeren kunnen voorkomen niet zo snel achterblijven op een epoxy vloer.

Nadelen van een epoyx gietvloer

Daar waar voordelen aanwezig zijn, kunnen er natuurlijk ook een aantal nadelen worden opgenoemd. Bij een epoxy gietvloer uiten de nadelen zich vooral in de geschiktheid om in woningen toegepast te worden. Er zal onder meer sneller een verkleuring optreden, maar ook kan een epoxy gietvloer scheuren gaan vertonen als de ondergrond beweegt. Dat komt door de hardheid van de epoxy gietvloer die dan wat dat betreft ook als weinig flexibel kan worden beschouwd. Een hoogglansafwerking is mogelijk, maar dat heeft bij een epoxy gietvloer wel weer als nadeel dat er eerder krassen kunnen ontstaan. Voor het toepassen in woningen, wordt dan ook een alternatief geboden voor een epoxy gietvloer die zoals gezegd wel perfect is voor industriële ruimten.

Epoxy gietvloer of alternatief?

Indien u een epoxy gietvloer in een bedrijfsruimte wilt laten leggen of in een andere ruimte, waar de epoxy gietvloer bij uitstek geschikt voor is, dan kunt u een prijsopgave aanvragen. Wilt u van alle voordelen van een epoxy gietvloer profiteren en komt de vloer in uw woning te liggen? Neem dan contact op voor advies, zodat wij u de alternatieven kunnen laten zien.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.