Gietvloer-Alkmaar

In Alkmaar wordt bij de keuze voor een nieuwe vloer steeds vaker de aandacht gericht op de mogelijkheden die gietvloeren te bieden hebben. De mogelijkheden zijn zeer divers en dat spreekt veel mensen aan. Gietvloer-Alkmaar is een expert op het gebied van gietvloeren en beschikt dan ook over een ruime ervaring in het plaatsen van naadloze gietvloeren in bedrijven en bij particulieren thuis. Ons assortiment is zo veelzijdig dat voor elke ruimte de ideale oplossing voorhanden is. Uiteraard met een door jou persoonlijk gekozen afwerking.

Gietvloer-Alkmaar speciaal voor Alkmaar en omgeving

Gietvloer-Alkmaar richt zich specifiek op particulieren die woonachtig zijn in Alkmaar en omgeving en op bedrijven die in of rond deze plaats zijn gevestigd. Gietvloeren genieten een steeds groter wordende populariteit en dat is te merken aan de toenemende vraag door particulieren en bedrijven. Dat wij ons zowel op de zakelijke als op de particuliere markt richten, komt doordat ons aanbod met gietvloeren daarop is afgestemd. De basissamenstelling van het materiaal bepaalt namelijk voor welke soort ruimte en activiteit de gietvloer geschikt is. Een afwerking op individueel niveau zorgt vervolgens voor de perfecte gietvloer op maat.

Gietvloer-Alkmaar voor de perfecte gietvloer op maat

Dat een gietvloer op maat kan worden gemaakt door Gietvloer-Alkmaar is altijd van toepassing. Er wordt uiteraard altijd een kleur bepaald, maar dat kunnen bijvoorbeeld ook twee kleuren zijn of een mix van twee tinten. Op het gebied van kleuren en decoratieve afwerking is er al veel mogelijk, maar er is daarnaast ook een praktisch aspect aan verbonden. Antislip vloeren passen wij bijvoorbeeld vaak toe in bedrijven en in bepaalde sectoren geldt dat een antistatische gietvloer als de meest ideale vloeroplossing kan worden beschouwd.

Informeer naar de mogelijkheden van Gietvloer-Alkmaar

Je kunt altijd informeren naar de mogelijkheden van Gietvloer-Alkmaar om te ontdekken of wij voor jou de juiste partij zijn. Wij nodigen je dan ook graag uit om naar onze showroom te komen voor een persoonlijke ontmoeting. Je kunt daarvoor meteen een afspraak maken, zodat onze specialist voor jou tijd kan vrijmaken. Via de website krijg je overigens de gelegenheid online een offerte aan te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.