Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Gietvloer-Arnhem is graag jouw partner op het gebied van plaatsen van een originele gietvloer in woningen en bedrijven. Ben je in of rond Arnhem op zoek naar een gietvloer om jouw interieur een fantastisch aanzien te geven of zoek je de meest ideale bedrijfsvloer? Gietvloer-Arnhem beschikt over het grootste assortiment met gietvloeren voor particulieren en bedrijven. Wij gaan samen met jou de voor jou meest geschikte gietvloer selecteren in ons aanbod en werken dan vanuit deze basis verder om een vloer op maat te leveren.

Kies Gietvloer-Arnhem voor het beste en mooiste resultaat.

Creëer de ideale basis met Gietvloer-Arnhem

Een gietvloer van Gietvloer-Arnhem is om meerdere redenen een ideale basis. In het interieur bepaalt de vloer een groot deel van de uitstraling en stijl in huis. In bedrijven geldt dat een vloer aan alle eisen moet voldoen die er gesteld worden aan de bedrijfsomstandigheden. In jouw winkel in Arnhem wil je wellicht niet alleen een vloersysteem dat praktisch is, maar ook een originele uitstraling heeft. Heb je een voedselverwerkend bedrijf, dan is een gietvloer daarvoor de perfecte hygiënische basis. Is er sprake van een garagewerkplaats, dan zal de vloer weer een bepaalde belasting aan moeten kunnen. Zo heeft Gietvloer-Arnhem voor iedereen de ideale basis in huis.

Op maat gemaakte gietvloer van Gietvloer-Arnhem

Nadat de keuze voor het beste type gietvloer is gemaakt met aansluiting op je situatie, kan de volgende stap genomen worden en kan de kleurkeuze worden vastgesteld. Wij van Gietvloer-Arnhem hebben uiteraard een uitgebreide kleurenkaart beschikbaar met de meest uiteenlopende kleuren in diverse tinten. Als je nog speciale wensen hebt met betrekking tot de verdere afwerking, dan geldt dat wij ook daar meerdere toepassingen voor hebben, zoals een antislip gietvloer. Overigens kunnen wij van Gietvloer-Arnhem ook motieven, logo´s en patronen in de gietvloer aanbrengen.

Een afspraak is zo gemaakt met Gietvloer-Arnhem

Zoek jij échte vakmensen voor je gietvloer? Met ons team van Gietvloer-Arnhem hebben we inmiddels jarenlange ervaring in het leggen van gietvloeren in de regio rondom Arnhem. Je kunt uiteraard persoonlijk advies voor ons krijgen en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een afspraak te maken. Gietvloer-Arnhem is telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook een e-mail sturen, zodat wij daarna contact met je opnemen. In onze showroom is onze adviseur op afspraak graag bereid om met je op zoek te gaan naar vloeren voor jouw huis of bedrijf. Overigens biedt Gietvloer-Arnhem altijd de mogelijkheid om vrijblijvend online een offerte aan te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.