Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Gietvloer-Assendelft voor iedereen die in of rond Assendelft op zoek is naar de perfecte vloer met een originele uitstraling. Wij hebben voor iedereen namelijk de ideale vloer beschikbaar in ons uitgebreide assortiment met vloeren. Gietvloer-Assendelft is bovendien een specialist die kwaliteit levert, een goede service biedt en bovenal aantrekkelijke prijzen hanteert. Je kunt vanaf het eerste advies al bij ons terecht en om de laatste hand te leggen aan jouw gietvloer is ons eigen ervaren applicatieteam jou van dienst.

Gietvloer-Assendelft voor perfecte samenstelling van je vloer

Gietvloer-Assendelft ziet graag dat iedereen tevreden is met het resultaat dat geleverd wordt. Om dat doel ook te kunnen bereiken, is het uiteraard het beste als er voor iedereen een unieke vloer samengesteld wordt. Wij kunnen die mogelijkheid bieden doordat er met betrekking tot gietvloeren vele opties beschikbaar zijn. Het gaat daarbij onder meer om de keuze voor het materiaal, kleur en samenstelling van extra eigenschappen. Gietvloer-Assendelft geeft je daarvoor graag een vrijblijvend advies.

Gietvloer-Assendelft voor bedrijven en particulieren

Gietvloer-Assendelft bedient een brede markt en kan daarom ook tegemoet komen aan de wensen van zowel bedrijven als particulieren. Ook VvE´s maken deel uit van onze klantenkring en kunnen van ons uitgebreide productaanbod gebruikmaken en van aantrekkelijke tarieven profiteren. Het productassortiment op het gebied van gietvloeren van Gietvloer-Assendelft biedt zoveel variatie dat vrijwel alles mogelijk is, van fabrieksvloeren tot winkelvloeren van vloeren op een galerij van een flat tot een schitterende vloer in de woonkamer.

Bezoek de showroom van Gietvloer-Assendelft

Alle woorden kunnen mooi klinken en beelden spreken voor zich, maar als je nog niet overtuigd bent of graag eerst meer informatie wenst, dan kun je uiteraard naar de showroom van Gietvloer-Assendelft komen. Onze adviseur heet je van harte welkom en legt je graag alles uit, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Een advies op maat kan door Gietvloer-Assendelft uiteraard gerealiseerd worden. Om de showroom te bezoeken, is het wel nodig even een afspraak te maken. Je kunt daarvoor telefonisch contact opnemen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.