Gietvloer Badhoevedorp

Gietvloer-Badhoevedorp is een specialist in gietvloeren die u alles onder één dak te bieden heeft. Naast ons brede assortiment met uiteraard de mogelijkheid om een vloer op maat te laten samenstellen, staan wij voor op een uitstekende kwaliteit en klantgerichte service. U kunt bij Gietvloer-Badhoevedorp van het eerste moment terecht bij en uw voordeel doen met het advies dat wij vrijblijvend geven. Indien u voor ons kiest, dan staan wij gedurende het volledige proces voor u klaar en wordt de laatste hand van uw gietvloer gelegd door ons eigen applicatieteam.

Gietvloer-Badhoevedorp voor ieder project

Particulieren in Badhoevedorp kunnen net zo goed gebruikmaken van het vloeraanbod van Gietvloer-Badhoevedorp als bedrijven of VvE´s. Onze vloeren zijn namelijk geschikt voor uiteenlopend gebruik en zo samen te stellen dat u altijd de perfecte gietvloer gelegd krijgt. Bij vloeren op het gebied van wonen wordt bijvoorbeeld meer waarde aan comfort gehecht dan voor een vloer in een fabriek. Wij bieden dan ook voor elk soort project de perfecte oplossing met een vloer op maat.

Gietvloer Badhoevedorp

Gietvloer-Badhoevedorp voor een gietvloer op maat

Bij het op maat laten samenstellen, komt er uiteraard meer bij kijken dan alleen de keuze voor een soort vloer en een kleur. Gietvloer-Badhoevedorp hoort graag uw wensen om op basis daarvan het ideale vloersysteem voor u samen te stellen. De vloeren van Gietvloer-Badhoevedorp kunnen namelijk naar allerlei soorten wensen en voorkeuren worden vastgesteld. Dat is ook ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfsvloer die aan bepaalde eisen moet voldoen, bijvoorbeeld qua hygiëne of belastbaarheid.

Vraag een offerte aan

Showroom bezoeken van Gietvloer-Badhoevedorp

U kunt de showroom van Gietvloer-Badhoevedorp bezoeken en deskundig advies krijgen van onze medewerker. Wij hebben geen vaste openingstijden, maar openen de deuren op afspraak. U kunt dan ook contact opnemen als u graag de showroom van Gietvloer-Badhoevedorp wenst te bezoeken. Indien u inzicht wenst in de kosten, dan sturen wij u graag een vrijblijvende offerte toe.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.