Gietvloer Bakkum

Gietvloer-Bakkum is het adres als jij in Bakkum of omgeving op zoek bent naar een specialist in gietvloeren. Gietvloer-Bakkum is namelijk een specialist en voert zowel kleine als grote projecten uit voor onder meer particulieren als bedrijven. Aangezien ons assortiment zeer groot en gevarieerd is, zal er voor ieder project een perfecte oplossing beschikbaar zijn. Voor al onze vloeren in het aanbod geldt namelijk dat deze op basis van de individuele wensen en voorkeuren, maar ook aan de hand van bedrijfseisen worden vastgesteld.

Gietvloer-Bakkum voor op maat gemaakte vloeren

Een op maat gemaakte gietvloer houdt meer in dan alleen de kleurkeuze en materiaalkeuze, zodat je bij Gietvloer-Bakkum altijd verzekerd van een gietvloer die op maat is gemaakt. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om gietvloeren van extra eigenschappen te voorzien. Dat varieert van het aanbrengen van een extra geluiddempende laag tot het aanbrengen van een antisliplaag. Zo zijn er talloze opties beschikbaar voor particulieren en bedrijven die daarom altijd kunnen slagen bij Gietvloer-Bakkum.

Vraag een offerte aan

Gietvloer Bakkum

Alles onder één dak bij Gietvloer-Bakkum

Het principe van alles onder één dak dat je bij Gietvloer-Bakkum aantreft, betekent dat je al vanaf het allereerste advies bij ons terecht kunt en dat er geen andere partijen van buitenaf ingeschakeld hoeven te worden. Gietvloer-Bakkum heeft alles in eigen beheer en beschikt bijvoorbeeld ook over een eigen deskundig applicatieteam. Dat biedt jou meteen het voordeel van één aanspreekpunt te hebben, waarbij wij je garanderen dat een klantgerichte service standaard deel uitmaakt van onze wijze van bedrijfsvoering.

Advies van specialist bij Gietvloer-Bakkum

Indien je meer wilt weten of graag onze showroom wenst te bezoeken, dan kun je daarvoor bij Gietvloer-Bakkum een afspraak maken. De showroom kent namelijk geen vaste dagen van opening, maar wordt op afspraak geopend. Wij willen namelijk uitgebreid de tijd nemen om je te ontvangen, rond te leiden en van een gedegen advies te voorzien. Gietvloer-Bakkum biedt tevens de gelegenheid om online rechtstreeks een offerte voor een gietvloer aan te vragen.

Plaats een reactie