Een gietvloer voor bedrijven

Heb je een eigen bedrijf en ben je toe aan een nieuwe vloer? Lees dan gauw verder over de voordelen van een gietvloer voor bedrijven. Die zijn namelijk enorm. Praktisch, duurzaam en stijlvol! Bovendien toepasbaar in uiteenlopende bedrijfspanden en voor verschillende doeleinden. Een gietvloer voor je bedrijf is altijd een aanwinst.

Uiteenlopende toepassingen

Het grote voordeel van een gietvloer voor bedrijven is dat een gietvloer uiteenlopende toepassingen kent. Of je nu een garage, industrieel bedrijf of kledingzaak hebt. Er is altijd een geschikte gietvloer. Zo is de Epoxy gietvloer erg geschikt voor fabrieken, industriële bedrijven, magazijnen en garages. Wil je een vloer voor in je kantoor dan is wellicht een PU vloer een goed idee. Heb je al een bestaande vloer, dan kun je ook kiezen voor vloercoating. Dit is een dunne laag die je hele vloer een complete upgrade kan geven! Bovendien is dit kostenbesparend.

Aantrekkelijke woonbeton prijs Zo heeft u jarenlang plezier van uw woonbeton Gietvloer Rozendaal Woonbeton in winkels en kantoren - gietvloer voor bedrijven

Op maat gemaakt

Een gietvloer voor bedrijven wordt op maat gemaakt. Wij kijken altijd naar jouw wensen en bieden extra mogelijkheden voor bedrijven. Zo kunnen wij een extra antisliplaag aanbrengen of een geluiddempende laag. Ook voor het design hebben wij leuke extra’s voor bedrijven. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een tekst in je gietvloer integreren.

Een gietvloer is duurzaam

Het grote praktische voordeel van een gietvloer voor bedrijven is dat deze jarenlang meegaat. Het is een duurzame vloer en daarom een slimme investering. Verander je de inrichting nog wel eens? Geen probleem. Een gietvloer kun je combineren met uiteenlopende stijlen. Doordat de vloer zo sterk is, blijft de gietvloer een ideale basis voor je bedrijfspand.

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Een gietvloer is vloeistofdicht en daarom makkelijk te onderhouden. Het materiaal stoot van zichzelf vuil en stof af. Daarnaast heeft een gietvloer ook nog eens geen naden of kieren. Hierdoor kan er nergens stof of vuil achterblijven. Daarmee is een gietvloer een van de meest hygiënische vloeren. Ideaal voor in je bedrijf. Wil je de gietvloer schoonmaken? Dan kan dit eenvoudig door even met lauwwarm water te dweilen.

Uitstraling

Een gietvloer voor bedrijven geeft uw bedrijfsruimtes direct een upgrade. Een gietvloer en vloercoating hebben van zichzelf een luxe design. De strakke vloer laat iedere ruimte groter lijken. Grote aanrader dus voor luxe kantoren, maar ook voor restaurants, showrooms en musea! Geef ook uitstraling aan uw bedrijf en kies voor een gietvloer.

Gietvloer voor bedrijven? Overtuigd?

Overtuigd van een gietvloer voor jouw bedrijf? Of heb je nog vragen? Je kunt contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom (alleen op afspraak). Liever eerst een indicatie van de kosten? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.