Gietvloer Beemster

Gietvloer-Beemster is actief in deze plaats en in de wijde omgeving op het gebied van het leveren en plaatsen van gietvloeren. Gietvloer-Beemster bedient daarbij niet alleen de markt van particulieren, maar ook de zakelijke markt. Daarnaast kunnen wij een rol van betekenis spelen voor VvE´s die op zoek zijn naar een specialist in vloeren. We leggen onder meer vloeren voor bijvoorbeeld galerijen, bordessen en balkons. Alle projecten voeren wij uit met een gegarandeerde kwaliteit en klantgerichte service.

Jouw wensen in kaart bij Gietvloer-Beemster

Gietvloer-Beemster vindt het belangrijk om elke situatie vanuit een uniek perspectief te benaderen. Er is dan ook vrijwel geen situatie gelijk, want een particulier stelt andere eisen aan de gietvloer dan een fabriek. Of denk aan een garage die een vloer moet hebben die tegen mechanische en chemische belasting is bestand. Gietvloer-Beemster brengt jouw wensen dan ook graag in kaart tijdens een persoonlijk gesprek om de ideale gietvloer te kunnen samenstellen. Op maat gemaakte gietvloeren is bij ons de standaard.

Gietvloer Beemster

Eigenschappen van gietvloeren

De gietvloeren van Gietvloer-Beemster beschikken deels over unieke en deels over overeenkomstige eigenschappen. Een voorbeeld van een overeenkomstige eigenschap is dat de vloeren van Gietvloer-Beemster naadloos worden gelegd en in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Er zijn echter ook eigenschappen die er extra aan kunnen worden toegevoegd. Het gaat dan bijvoorbeeld om het aanbrengen van een extra antisliplaag, het antistatisch uitvoeren of het aanbrengen van een extra geluiddempende laag.

Vraag een offerte aan

Showroom van Gietvloer-Beemster

De showroom van Gietvloer-Beemster stelt je in de gelegenheid om met eigen ogen de mogelijkheden te ontdekken. Daarnaast geven we voorzien we je graag van professioneel advies. Indien je graag naar onze showroom wilt komen, dan kun je daarvoor een afspraak maken bij Gietvloer-Beemster. Wij hanteren geen vaste openingstijden. Daarom verzoeken we je even contact op te nemen, zodat een dag en tijdstip kan worden gepland. Indien je geen voorkeur hebt om de showroom te bezoeken, maar wel een prijsopgave wenst, dan kun je online een offerte aanvragen.

Plaats een reactie