Gietvloer Bergen

Gietvloer-Bergen is in Bergen en in de regio actief op het gebied van het leveren en plaatsen van gietvloeren. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en VvE´s en beschikken over een jarenlange ervaring met betrekking tot de uitvoering van kleine en grote projecten. Je profiteert bij Gietvloer-Bergen niet alleen van onze kennis, ervaring en vakmanschap, maar tevens van een veelzijdig vloerenaanbod voor aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is daarbij gegarandeerd, want wij werken met het beste van het beste qua medewerkers en materialen.

Gietvloer Bergen

Gietvloer-Bergen voor bedrijfsvloeren en woonwensen

Ons veelzijdige vloerenaanbod maakt het mogelijk dat Gietvloer-Bergen altijd weer een unieke vloer kan samenstellen die volledig tegemoet komt aan de eisen en wensen en deze vaak zelfs nog overtreft. Bedrijfsvloeren zijn er in allerlei variaties, waarbij de aard van het bedrijf en de werkzaamheden leidend zijn met betrekking tot de keuze voor het materiaal. In een werkplaats worden weer andere eisen gesteld aan de vloer dan in een professionele keuken of woonkamer van een particulier.

Vraag een offerte aan

Gietvloer-Bergen levert op maat

Uiteraard wordt een gietvloer door Gietvloer-Bergen op maat geleverd en wordt de gehele ruimte bedekt met een vloer die naadloos wordt gelegd. Het op maat leveren en plaatsen, houdt bij Gietvloer-Bergen echter ook nog wat anders in, namelijk het exact samenstellen van de vloer op basis van de eisen en wensen. Wij kunnen namelijk extra eigenschappen aan een vloer meegeven, zodat de gietvloer over multifunctionele kenmerken kan beschikken. Dat is maatwerk en daar staan wij voor.

Showroom bezoeken van Gietvloer-Bergen

Indien je graag nog meer te weten wilt komen van de kracht van de gietvloeren van Gietvloer-Bergen, dan kun je naar onze showroom komen. De showroom wordt speciaal voor je op afspraak opengesteld, want wij hebben geen vaste openingsdagen en tijden. Je kunt dan ook contact opnemen met Gietvloer-Bergen voor het plannen van een afspraak. Onze adviseur zal je dan ontvangen en van uitgebreide informatie en advies voorzien.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.