Gietvloer betonlook voor yoga

Yoga is populair. Steeds meer mensen kiezen voor deze gezonde bezigheid om hun hoofd leeg te maken en om in shape te blijven. Hierbij kiezen steeds meer yogascholen voor een gietvloer betonlook voor yoga. Maar ook als je regelmatig yoga bij je thuis doet is een gietvloer betonlook een goed idee. We leggen je graag uit waarom.

Strakke en serene look

Als eerste is een gietvloer volledig naadloos en strak. Dit zorgt voor een serene look die je niet afleidt tijdens yoga. Ook de unieke betonlook maakt een gietvloer erg geschikt voor yoga. Immers deze look doet natuurlijk aan. Als je de ruimte verder combineert met ruwe natuurlijke materialen zoals hout, steen en eventueel planten, creëer je een rustgevende atmosfeer die je direct tot rust brengt.

Gietvloer Zwijndrecht Gietvloer Capelle aan den IJssel - Gietvloer betonlook voor yoga

Comfort gegarandeerd

Je doet yoga natuurlijk op je matje, maar een goede ondergrond is daarbij wel noodzakelijk. Met een gietvloer betonlook kun je rekenen op net dat beetje extra. De vloer is volledig egaal. Verder heeft een gietvloer betonlook het uiterlijk van een klassieke betonnen vloer, maar deze voelt absoluut niet zo aan. Een gietvloer voelt door het licht-elastische materiaal zacht en comfortabel. Een fijne basis voor je yoga-oefeningen dus. Wil je nog meer comfort? Kies dan voor vloerverwarming onder je gietvloer betonlook.

Sterk

Heb je een yoga school? Dan weet je dat de vloer waarop yoga wordt gegeven niet alleen comfortabel moet zijn, maar ook sterk. Immers, sommige posities vragen concentratie en soms kan je wel eens vallen. Een gietvloer betonlook voor yoga voldoet aan die eis. Een gietvloer betonlook wordt gemaakt van duurzaam kunsthars wat tegen een stootje kan en jaren meegaat.

Onderhoudsvriendelijk

Doe je yoga op je vloer bij jou thuis of ga je naar een yogaschool? In beide gevallen doe je graag yoga op een schone vloer. Een gietvloer betonlook is heel eenvoudig schoon te maken omdat deze vloeistofdicht is.

Geïnteresseerd in een gietvloer betonlook voor yoga?

Lijkt een gietvloer betonlook wat voor jou thuis of voor je yogaschool? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We helpen je graag verder.

 

1 gedachte over “Gietvloer betonlook voor yoga”

  1. Ben op zoek naar een gietvloer betonlook met een robuste uitstraling voor 2 appartementen (almelo)
    Beide appartementen hebben een vloer van ongeveer 120 m2
    Graag hoor ik wat hier mogelijk is en wat de kosten zouden zijn

Reacties zijn gesloten.