Gietvloer Bloemendaal

Gietvloer-Bloemendaal is er voor iedereen die in Bloemendaal of in de regio daarvan woont en op zoek is naar een luxe vloer met een stijlvolle uitstraling. Onze gietvloeren passen perfect in woningen, waarin waarde wordt gehecht aan de uitstraling, maar ook aan praktisch gemak. Naast het bedienen van de particuliere markt is Gietvloer-Bloemendaal ook actief ten aanzien van bedrijven die op zoek zijn naar de ideale vloer. Ook kunnen wij voor VvE´s de perfecte oplossing bieden voor kleine en grote projecten.

Gietvloer Bloemendaal Alles wat u moet weten over de PU gietvloer betonlook

Gietvloer-Bloemendaal voor particulieren

Een gietvloer van Gietvloer-Bloemendaal staat garant voor luxe en stijl op een hoog niveau, waarbij comfort vanzelfsprekend is. Onze vloeren worden naadloos aangebracht in je woonkamer of andere ruimte in huis. Alle kleuren zijn beschikbaar, zodat aansluiting gevonden kan worden bij de bestaande kleuren in huis. Of zodat er een nieuwe basis gevormd kan worden met de kleur van de gietvloer. Comfort, gemak, design en slijtvastheid zijn aspecten die van toepassing zijn op de gietvloeren van Gietvloer-Bloemendaal. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Gietvloer-Bloemendaal voor bedrijven

Elk type bedrijf stelt uiteraard weer andere eisen aan een nieuwe vloer. Gietvloer-Bloemendaal is in dat opzicht het ideale adres om een keuze te maken uit het veelzijdige vloeraanbod. Onze vloeren zijn namelijk voor vele uiteenlopende bedrijven geschikt. Je vindt de vloeren van Gietvloer-Bloemendaal dan ook onder meer terug in winkels, showrooms en kantoren. Daarnaast zijn onze vloeren ook geschikt voor bakkerijen, fabrieken, garages en werkplaatsen. De basis daarvoor wordt gevormd door de veelzijdigheid van het aanbod in combinatie met de vele opties voor de afwerking van vloeren.

Vraag een offerte aan

Showroom bezoeken van Gietvloer-Bloemendaal

De showroom van Gietvloer-Bloemendaal is na het maken van een afspraak te bezoeken. Wij hanteren bewust geen vaste openingsdagen en openingstijden. Want wij willen tijdens een ontmoeting in onze showroom alle ruimte hebben om je te ontvangen, te informeren en te adviseren. Het is altijd mogelijk om online een offerte aan te vragen bij Gietvloer-Bloemendaal indien je onze showroom niet direct wenst te bezoeken, maar wel een prijsopgave wilt ontvangen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.