Gietvloer Boekel

Woont u in Boekel of omgeving en bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe vloer? In dat geval kunt u eens kennismaken met het aanbod van gietvloeren van Gietvloer-Boekel. Wij hebben voor elk soort interieur een passend vloersysteem beschikbaar met keuze alle denkbare kleuren. Ook bedrijven in Boekel of omgeving kunnen profiteren van het vloeraanbod dat Gietvloer-Boekel presenteert. Alle gietvloeren kunnen zo samengesteld worden dat deze perfect bij uw bedrijfssituatie aansluiten.

Gietvloer-Boekel voor service en kwaliteit

Onze gietvloeren beschikken over bepaalde eigenschappen die particulieren en bedrijven veel voordeel bieden. Gietvloer-Boekel maakt voor het realiseren van het perfecte vloerresultaat gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen, maar ook van de kennis en ervaring waarover ons eigen applicatieteam beschikt. Daar komt onze klantgerichte service en het alles onder één dak concept voor gietvloeren van Gietvloer-Boekel nog bij. U staat bij ons centraal en wij realiseren de gietvloer dan ook op basis van al uw wensen, zodat het resultaat perfect zal zijn.

Ruim assortiment van Gietvloer-Boekel

Gietvloer-Boekel biedt het voordeel over een ruim assortiment te beschikken. Dat maakt het mogelijk dat wij zowel met bedrijfseisen als met particuliere voorkeuren rekening kunnen houden. Het assortiment is namelijk divers qua materiaal, zodat net zo gemakkelijk gekken kan worden naar het comfort als naar de mate van chemische en mechanische belastbaarheid. Het verschil zit daarbij in de samenstelling van het materiaal, zoals polyurethaan en epoxy. Daar komt nog bij dat Gietvloer-Boekel diverse opties te bieden heeft ten aanzien van de afwerking. Een bedrijfslogo erin verwerken? Dat doen wij. Een veilige antislipvloer? Ook dat is mogelijk. Zo zijn er nog vele opties beschikbaar om een ideale vloer te verwezenlijken.

Showroom bezoeken van Gietvloer-Boekel

U bent van harte welkom in de showroom van Gietvloer-Boekel om persoonlijk kennis te maken. Openingsdagen en openingstijden met een vast karakter ontbreken bij Gietvloer-Boekel, want wij willen onze klanten zo goed en uitgebreid mogelijk van dienst zijn. Om die reden kunnen wij u in onze showroom ontvangen nadat er een afspraak is gemaakt. U kunt meteen telefonisch contact opnemen om een afspraak te plannen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.