Gietvloer Castricum

Woon je in Castricum of omgeving en ben je van plan om een gietvloer aan te schaffen? Of is het de bedoeling dat jouw bedrijfspand van de beste vloer wordt voorzien? In beide situaties biedt Gietvloer-Castricum uitkomst. Wij zijn al decennia actief op het gebied van gietvloeren en zijn dan ook uitgegroeid tot de specialist. Kleine projecten, grote projecten, een woonkamer of een grote fabrieksruimte, wij hebben overal ervaring mee. Je profiteert van onze kennis en ervaring, maar bovenal van de service en kwaliteit die door Gietvloer-Castricum geleverd wordt.

Stijlvol interieur door Gietvloer-Castricum

Gietvloer-Castricum kan ervoor zorgen dat jouw interieur een stijlvolle uitstraling krijgt door het aanbrengen van een naadloze gietvloer. Het stijlvolle karakter is altijd gegarandeerd ongeacht de kleurkeuze. Dat geldt overigens eveneens voor het comfort dat je zult ervaren en voor het praktisch gemak met betrekking tot het schoonhouden van de vloer. Je kunt altijd persoonlijk een indruk opdoen van de gietvloeren van Gietvloer-Castricum door onze showroom te bezoeken.

Gietvloer-Castricum speciaal voor bedrijven

Net als dat wij onze diensten speciaal richten op particulieren geldt dat Gietvloer-Castricum zich ook speciaal richt op bedrijven. Wij zien graag dat bedrijven van alle voordelen van een perfecte vloer kunnen profiteren. Onze gietvloeren zijn de perfecte vloeren voor ieder bedrijf en wel om de reden dat er allerlei eigenschappen aan toegevoegd kunnen worden. Zo krijg je van Gietvloer-Castricum altijd die gietvloer die naadloos aansluit op de eisen, wet- of regelgeving en op jouw wensen. Je kunt contact opnemen voor meer informatie of van het gemak gebruikmaken om direct online een offerte aan te vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom van Gietvloer-Castricum

De showroom van Gietvloer-Castricum stelt iedereen in staat om persoonlijk te ontdekken wat wij te bieden hebben. Wij stellen een persoonlijke kennismaking uiteraard op prijs en helpen je graag bij het samenstellen van de ideale gietvloer. Om iedereen de kans te geven op al onze tijd en aandacht te kunnen rekenen, heeft Gietvloer-Castricum geen vaste openingstijden voor de showroom, maar wordt deze uitsluitend op afspraak opengesteld. Een telefoontje naar ons is genoeg om een afspraak te plannen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.