Gietvloer Cromstrijen

In Cromstrijen of regio op zoek naar een specialist in gietvloeren? Gietvloer-Cromstrijen is er voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen je kennis laten maken met een fraai vloerenaanbod met keuze voor een vloer die volledig op jouw wensen en eventueel op bepaalde bedrijfseisen kan worden afgestemd. We leveren en plaatsen voor kleine en grote projecten de ideale gietvloer die niet alleen slijtvast en sterk is, maar ook nog eens praktisch en bijzonder fraai.

Gietvloer-Cromstrijen voor vloeroplossing op maat

Gietvloer-Cromstrijen biedt altijd en voor elke unieke situatie weer een vloeroplossing op maat aan. Bij het plaatsen van een gietvloer is het uiteraard belangrijk dat er aan alle wensen wordt voldaan en daar komt Gietvloer-Cromstrijen dan ook graag aan tegemoet. Om het perfecte resultaat te kunnen realiseren, geven wij graag een uitgebreide presentatie over de verschillende mogelijkheden en een daarbij passend advies. Overigens kun je er in Comstrijen en omgeving op rekenen dat je bij ons alles onder één dak vindt. Zo beschikken wij niet alleen over adviseurs, maar ook over een eigen applicatieteam.

Gietvloer Cromstrijen

Bepaal jouw kleur bij Gietvloer-Cromstrijen

Als onderdeel van het op maat samenstellen van een gietvloer is er uiteraard de gelegenheid om een favoriete kleur te selecteren. Ook hierin staat Gietvloer-Cromstrijen je graag bij, want de keuze voor een kleur heeft invloed op de uitstraling in de betreffende ruimte. Om een bepaalde sfeer te creëren, kan dan ook specifiek voor een bepaalde kleur worden gekozen. Er zijn ook kleurencombinaties mogelijk net als dat Gietvloer-Cromstrijen bijvoorbeeld een patroon of bedrijfslogo in de gietvloer kan verwerken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom van Gietvloer-Cromstrijen

De showroom van Gietvloer-Cromstrijen bevindt zich niet in Cromstrijen zelf, maar is in Amsterdam gevestigd. Er zijn geen vaste openingstijden, maar in plaats daarvan hanteren wij een systeem van open op afspraak. Je hoeft alleen maar even contact op te nemen met Gietvloer-Cromstrijen, zodat er een afspraak gepland kan worden en dan worden op de afgesproken dag de deuren van de showroom voor jou geopend.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.