Gietvloer De Goorn

Woont u in De Goorn of heeft u daar een bedrijf en bent u op zoek naar de ideale vloer? Gietvloer-De Goorn is u dan graag van dienst met een uitgebreid en gevarieerd vloerenaanbod. Onze gietvloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden door ons eigen applicatieteam aangebracht. U kunt al voor het eerste advies bij Gietvloer-De Goorn terecht, want wij bieden u alles onder één dak aan. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt met gietvloeren die op maat gemaakt worden.

Gietvloer-De Goorn voor een unieke basis in het interieur

Met een gietvloer van Gietvloer-De Goorn wordt een unieke basis in uw interieur gelegd. Een prachtige gietvloer die stijlvol is en naadloos wordt aangebracht, maar ook nog een aangenaam comfort biedt. Dat mag u verwachten van de vloeren van Gietvloer-De-Goorn, waarbij u de keuze wordt geboden uit een breed pallet met kleuren. Met het brede kleurenaanbod dat wij beschikbaar hebben, is het uiteraard mogelijk om rekening te houden met de sfeer die u uw interieur wilt laten uitstralen.

Gietvloer De Goorn

Gietvoer-De Goorn voor bedrijven

Ook bedrijven zijn aan het juiste adres bij Gietvloer-De Goorn als de voorkeur uitgaat naar een bedrijfsvloer die slijtvast, stijlvol en praktisch in gebruik is. Het is niet voor niets dat er in vele kantoren, maar ook in werkplaatsen, showrooms, winkels en garages gietvloeren worden geplaatst. De gietvloeren van Gietvloer-De Goorn kunnen volledig op de bedrijfsomstandigheden worden afgestemd. Dat is mogelijk doordat er extra eigenschappen aan toe kunnen worden gekend, zoals voor het vergroten van de veiligheid binnen uw bedrijf het aanbrengen van een antisliplaag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom van Gietvloer-De Goorn

Gietvloer-De Goorn biedt altijd de gelegenheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen om de perfecte gietvloer te laten samen stellen. Indien u graag advies wenst bij het maken van een keuze of persoonlijk kennis wilt maken met ons vloerenaanbod en mogelijkheden, dan raden wij u aan om onze showroom te bezoeken. De showroom is op afspraak geopend en u kunt vandaag nog contact opnemen met Gietvloer-De Goorn om een bezoek aan de showroom in te plannen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.