Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Gietvloer-Deventer biedt je de beste en meeste mogelijkheden op het gebied van gietvloeren voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt een prachtige gietvloer in je woning in Deventer laten leggen of voor jouw bedrijfsruimte in ons brede assortiment met gietvloeren een sterke bedrijfsvloer selecteren. Uiteraard is Gietvloer-Deventer je daar graag bij van dienst en verstrekken wij een specifiek advies dat gebaseerd is op jouw wensen en op onze ervaring en deskundigheid. Zo weet je dat bij je ons altijd het beste uit bent en dat voor een voordelige prijs.

Keuze uit een groot assortiment bij Gietvloer-Deventer

Het grote assortiment met gietvloeren dat je bij Gietvloer-Deventer kunt vinden, is meteen een groot voordeel. Dat maakt het namelijk mogelijk om altijd een gietvloer te vinden die perfect bij de wensen en de ruimte aansluit. Bovendien kan iedere gietvloer van Gietvloer-Deventer op een persoonlijk niveau verder worden afgewerkt. Wij leveren dan ook iedere keer weer een gietvloer op maat aan particulieren en bedrijven in Deventer en omstreken. Wil jij ook een gietvloer op maat?

Gietvloer op maat gemaakt

Een gietvloer wordt bij Gietvloer-Deventer altijd aangepast naar de smaak van de klant. Daarbij kunnen wij uiteraard advies geven, bijvoorbeeld over een kleur die een bijzondere sfeer kan realiseren of door juist voor kleurtinten te kiezen die gemengd worden voor een gemêleerd resultaat. Wij bieden ook praktische toepassingen om een gietvloer op maat te maken en daar kun je ook gebruik van maken. Zo is een antislip gietvloer geschikt voor extra veiligheid en kan in andere bedrijfssituaties een antistatische gietvloer gewenst zijn.

Gietvloer-Deventer voor persoonlijk advies

Gietvloer-Deventer is graag bereid om persoonlijk advies te verstrekken. Wij vinden het namelijk net zo prettig als je een gietvloer krijgt die volledig aan je wensen voldoet of deze wellicht zelfs overtreft. Voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek kun je gelijk contact opnemen met Gietvloer-Deventer. Het aanvragen van een offerte is eveneens eenvoudig te realiseren door daarvoor het online formulier in te vullen en naar ons toe te zenden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.