Gietvloer Diemen

Gietvloer-Diemen is bijzonder actief in Diemen en in de omgeving op het gebied van het leveren en plaatsen van gietvloeren. Ons vloerenaanbod is zowel afgestemd op de particuliere markt als op de zakelijke omgeving, zodat iedereen bij ons terecht kan voor het laten samenstellen van de ideale vloer. Uiteraard zorgt Gietvloer-Diemen ervoor dat elke gietvloer volledig naar wens is en dat er bijvoorbeeld met speciale bedrijfseisen rekening gehouden kan worden. Het kleurenaanbod is zo veelzijdig dat er altijd een passende keuze gemaakt kan worden.

Coatingvloer Gietvloer Diemen

Gietvloer-Diemen voor het verfraaien van jouw interieur

Een vloer neemt het gehele oppervlak in beslag van bijvoorbeeld een woonkamer. Het spreekt dan ook voor zich dat het vloersysteem voor een groot deel de uitstraling en sfeer in huis bepaalt. De gietvloeren van Gietvloer-Diemen worden naadloos gelegd, zijn stijlvol en ook nog eens praktisch in het dagelijks gebruik voor wat betreft de schoonmaak. Jouw interieur wordt dan ook met de keuze voor een vloer van Gietvloer-Diemen in de basis verfraait. Een originele en stijlvolle uitstraling is gegarandeerd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gietvloer-Diemen voor vloeroplossingen voor bedrijven

In bedrijven worden er doorgaans weer andere eisen gesteld aan de vloer die in de bedrijfsruimte komt te liggen. Daarbij kan weer een onderscheid gemaakt worden tussen vloeren in bijvoorbeeld een kantoor of in een garage. Gietvloer-Diemen houdt rekening met de eisen voor de wijze van gebruik, zodat altijd een perfect vloersysteem wordt gelegd. Bovendien profiteer je bij Gietvloer-Diemen van aantrekkelijke prijzen, een uitstekende kwaliteit en een van begin- tot eindservice op basis van ons alles onder één dak concept.

Advies van Gietvloer-Diemen

Indien je graag advies wenst van Gietvloer-Diemen bij de aankoop van een gietvloer, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Je kunt gelijk contact opnemen met Gietvloer-Diemen om een afspraak te maken. De deuren van onze toonzaal zijn namelijk niet tijdens vaste tijden geopend, maar alleen op afspraak. Zo heeft onze adviseur alle tijd en aandacht om je te ontvangen, de mogelijkheden te presenteren en advies te geven.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.