Gietvloer Ede

Gietvloer-Ede is graag alle particulieren en bedrijven van dienst die op zoek zijn naar de ideale gietvloer. Door onze brede samenstelling en variatie in ons assortiment kunnen wij u altijd een oplossing op maat aanbieden. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van een gietvloer in uw woonkamer, maar ook voor alle andere ruimtes in huis. Hebt u een bedrijf in Ede of in de omgeving daarvan, dan presenteert Gietvloer-Ede u graag ook alle mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van gietvloeren voor bedrijven.

Gietvloer-Ede is er voor elk project

Gietvloer-Ede is er voor elk project dat in Ede of omliggende plaatsen in Gelderland moet worden uitgevoerd. Zo zetten wij onze kennis en vakmanschap met evenveel enthousiasme in om uw winkel van een schitterende gietvloer te voorzien als dat wij een gietvloer in een magazijn, werkplaats, parkeergarage of badkamer in uw woning aanleggen. Wij kunnen elk project aan variërend van slechts een paar vierkante meter tot het realiseren van de perfecte gietvloer in een bedrijfsruimte van duizenden vierkante meters aan oppervlakte.

Gietvloer Leiderdorp - Gietvloer Ede

Breed kleurenpallet bij Gietvloer-Ede

Voor de gietvloer kunt u uit alle kleuren kiezen die maar denkbaar zijn. Bij Gietvloer-Ede hebben wij daarvoor een breed kleurpallet beschikbaar met onder meer alle RAL-kleuren in uiteenlopende tinten. In aanvulling op een enkele kleur is het mogelijk om een gietvloer in meerdere kleuren uit te voeren of er bijvoorbeeld een patroon in aan te brengen. De keuze voor een kleur of ander type afwerking, zoals betonlook, is uiteraard zeer persoonlijk. Door de brede samenstelling van ons kleurenaanbod kunt u altijd de perfecte kleur vinden.

Persoonlijke service bij Gietvloer-Ede

Wij vinden het belangrijk dat de gietvloer aan al uw wensen voldoet en daarom is onze service ook persoonlijk. U kunt in het kader van de persoonlijke service contact opnemen met Gietvloer-Ede om een afspraak te maken met onze adviseur. U bent daarbij van harte welkom in onze showroom, waar u gelijk op een persoonlijke wijze alle kenmerken en voordelen van een gietvloer in de praktijk ervaart.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.