Gietvloer Ermelo

Wil je je huis in Ermelo van een originele gietvloer voorzien? Of jouw bedrijfspand uitrusten met de perfecte basis? In dat geval biedt Gietvloer-Ermelo uitkomst. Wij zijn de specialist op het gebied van gietvloeren in Ermelo en omstreken en kunnen voor iedereen een vloer op maat maken. Al onze vloeren zijn naadloos, sterk, slijtvast en kunnen aangepast worden aan comfort en veiligheid, zodat je gietvloer tot stand komt in een perfect resultaat.

Gietvloer-Ermelo voor ieder soort project

Gietvloer-Ermelo is voor ieder soort project beschikbaar. Je kunt ons evengoed inschakelen voor het laten plaatsen van een comfortabele en stijlvolle gietvloer in een woonkamer als voor het laten aanbrengen van een sterke en krachtige vloer in een werkplaats, fabriek of garage. Ook VvE´s kunnen bij ons slagen voor de meest uiteenlopende projecten. Gietvloer-Ermelo is er voor iedereen die op zoek is naar een perfecte vloer die aansluit bij het gebruiksdoel.

Gietvloer Ermelo

Kleuren en afwerking bij Gietvloer-Ermelo

Bij Gietvloer-Ermelo zijn er veel opties ten aanzien van de kleuren en afwerking. Dat maakt dat wij kunnen garanderen om altijd voor iedereen een unieke vloer te realiseren. Wil je een gietvloer in de kleur blauw met een patroon of zie je graag jouw bedrijfslogo in kleur terug in de gietvloer? Dat is allemaal mogelijk. Zo zijn er op het gebied van de afwerking meerdere mogelijkheden om eigenschappen toe te kennen aan de vloeren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het extra veilig maken van een bedrijfsvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom van Gietvloer-Ermelo

Je kunt altijd van de gelegenheid gebruikmaken om de showroom van Gietvloer-Ermelo te bezoeken om persoonlijk ons vloerenaanbod te bekijken en om desgewenst van een persoonlijk advies te worden voorzien bij het maken van een keuze. Een bezoek aan onze showroom kan plaatsvinden nadat je daarvoor een afspraak heeft gemaakt. Je kunt meteen contact opnemen met Gietvloer-Ermelo om een afspraak te maken. Op de website bieden wij je overigens de gelegenheid om online een aanvraagformulier voor een offerte in te vullen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.