Een gietvloer in de garage

Gietvloeren kennen veel verschillende toepassingen. Zo worden gietvloeren in de woonkamer of badkamer aangebracht, maar ook buiten als terras. Maar wist je dat een gietvloer garage ook populair is? Een gietvloer in je garage heeft vele voordelen. Gietvloerbetonlook.nl praat je bij.

Vereisten voor een garagevloer

Een garagevloer vraagt om andere vereisten dan bijvoorbeeld een kinderkamer of een badkamervloer. Vaak wordt in een garage simpelweg de kale betonnen vloer behouden die bij de oplevering wordt gerealiseerd. Dit kan echter voor problemen zorgen. In een garage kun je namelijk te maken hebben met lekkende olie of benzine. Een kale betonnen vloer is niet vloeistofdicht en vloeistoffen trekken dan ook makkelijk in de vloer. Een gietvloer in de garage is vloeistofwerend en biedt hier bescherming tegen. Ook trekt een betonnen vloer vaak stof aan. Een gietvloer garage daarentegen is stofwerend en vuilafstotend. Dit is zeker in een garage geen overbodige luxe.

Gietvloer Montfoort - Gietvloer garage

Waarom een gietvloer garage?

Als je veel in je garage bent, weet je dat er veel gebeurt in een garage. Een garagevloer moet bestand zijn tegen zware belasting. Auto’s, scooters of andere vervoersmiddelen vragen veel van een vloer. Niet iedere vloeroplossing kan deze belasting aan. Een gietvloer van Epoxy is hier uitstekend tegen bestand. Onze Betonlook Epoxyvloeren zijn dan ook een slimme oplossing voor in uw garage. Het materiaal is onder andere gemaakt van kunsthars, wat voor een ijzersterk product zorgt. Een Betonlook Epoxyvloer in je garage is dan ook duurzaam en slijtvast.

Opties voor jouw specifieke situatie

Iedere situatie is anders. Misschien heb jij in jouw garage te maken met speciale veiligheidsmaatregelen. Zo kan het zijn dat je te maken hebt met brandwerende maatregelen. In dat geval is het goed om te weten dat een gietvloer garage brandwerend is. Ook kun je te maken hebben met slipgevaar. Ook hier heeft Gietvloerbetonlook.nl een oplossing voor. Zo kun je kiezen voor een speciale antisliplaag die in verschillende gradaties te krijgen is.

Meer weten over een gietvloer in de garage?

Een gietvloer garage vraagt om vakkundig advies in iedere specifieke situatie. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren je graag en denken met je mee. Wil je liever eerst een beeld van het kostenplaatje? Vraag dan online een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een indicatie van de kosten.

 

 

Ook interessant: