Gietvloer Gelderland

Gietvloer-Gelderland bedient op het gebied van gietvloeren in Gelderland zowel de particuliere als de zakelijke markt. Woon je in de provincie Gelderland en heb je een voorkeur voor een gietvloer, dan realiseren wij jouw vloerwensen in een schitterend naadloos resultaat. Ook voor bedrijven hebben wij altijd de perfecte gietvloer voorhanden in ons assortiment die vanuit de basis volledig naar wens kan worden afgewerkt. Je kunt bij ons rekenen op aantrekkelijke prijzen, persoonlijke service en uiteraard op kwaliteit waar Gietvloer-Gelderland garant voor staat.

Veel keuze bij Gietvloer-Gelderland

Een van de voordelen die Gietvloer-Gelderland biedt, is dat wij veel keuze te bieden hebben. Ons assortiment met gietvloeren is dusdanig samengesteld dat er voor elke ruimte een passende oplossing is en dat geldt zowel voor woningen als voor bedrijfspanden in Gelderland. De keuze begint bij het bepalen van het beste type gietvloer om vanaf daar verder te werken naar een ideale vloer die ook aan al je andere wensen tegemoet zal komen. Bijvoorbeeld aan de gewenste kleur. Wij hebben alle RAL-kleuren en daarnaast nog andere kleuropties beschikbaar.

Voor kleine en grote projecten in Gelderland

Op het gebied van de grootte van het project is iedereen welkom bij Gietvloer-Gelderland, want wij realiseren met evenveel gemak de grootste projecten van duizenden vierkante meters als kleine projecten, waarbij er een vloer van vijftig vierkante meter in een bedrijfsruimte wordt gelegd. Dat wij geen onderscheid maken in de grootte van opdrachten blijkt natuurlijk ook uit het gegeven dat wij zelfs in badkamers, keukens en slaapkamers gietvloeren plaatsen. Neem daarom gerust contact op ook al is het project nog zo groot of klein.

Advies van de expert

Het belangrijkste bij het uitzoeken van een gietvloer is dat deze niet alleen qua esthetisch oogpunt het beste is, maar ook voldoen aan de eisen die in de ruimte aan een vloer gesteld worden. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de mogelijkheid advies van een expert te krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met Gietvloer-Gelderland en op afspraak onze showroom bezoeken.


Vrijblijvende offerte


Bel 020 333 1267

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.

Plaats een reactie