Gietvloer Hillegom

In Hillegom en omstreken kunt u bij Gietvloer-Hillegom terecht als u op zoek bent naar de ideale gietvloer. Wij hebben verschillende soorten gietvloeren in het assortiment die verder naar wens kunnen worden aangepast. Met de veelzijdige mogelijkheden die er zijn, is het mogelijk om niet alleen de particuliere, maar ook de zakelijke markt te bedienen. Gietvloer-Hillegom hanteert de hoogste eisen ten aanzien van de kwaliteit, service en vakmanschap en rekent aantrekkelijke prijzen voor het complete vloerenaanbod.

Gietvloer Hillegom

Voor naadloze eenheid in iedere ruimte

Naadloze eenheid als perfecte basis in ieder interieur. Daar staan wij altijd voor. Onze gietvloeren worden op maat samengesteld om daarna naadloos gelegd te worden in onder meer woningen, kantoren, fabrieken, werkplaatsen, showrooms en garages. Elke gietvloer wordt zorgvuldig op basis van uw wensen door Gietvloer-Hillegom samengesteld en op uitermate vakkundige wijze gelegd door ons eigen applicatieteam. Wij voeren evengoed kleine projecten uit als grote projecten.

Kleur bepalen bij Gietvloer-Hillegom

De gietvloeren die wij kunnen plaatsen, bieden vele voordelen ten aanzien van comfort, praktisch gemak en stijl. U kunt in uw woning een gietvloer laten plaatsen door Gietvloer-Hillegom in iedere gewenste kleur. Het kleurenpallet is namelijk bijzonder groot met onder meer de keuze uit alle beschikbare RAL-kleuren. Wilt u graag advies bij het bepalen van de kleur van uw gietvloer, dan helpen wij u daar uiteraard bij. Zo krijgt u bij Gietvloer-Hillegom altijd het resultaat dat u vooraf voor ogen had.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Luxe showroom van Gietvloer-Hillegom

Gietvloer-Hillegom biedt iedereen die interesse heeft in ons vloerenaanbod de mogelijkheid om naar de showroom te komen. Dat kan op afspraak. Op die manier kunnen wij namelijk de zekerheid en garantie geven dat alle tijd voor u genomen kan worden. U hoeft alleen maar even te bellen om een afspraak in te plannen voor een bezoek aan de showroom van Gietvloer-Hillegom. Een offerte sturen wij u overigens vrijblijvend toe als u het daarvoor beschikbare aanvraagformulier online heeft ingezonden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.