Gietvloer Hilversum

Gietvloer-Hilversum biedt particulieren in Hilversum en omgeving de mogelijkheid om een decoratieve gietvloer te laten plaatsen die optimaal gebruiksgemak biedt. Voor bedrijven hebben wij ook decoratieve gietvloeren beschikbaar, maar daarvoor zijn er tevens praktische functionaliteiten toe te passen. Naadloos, strak, praktisch en afhankelijk van de ruimte aangepast naar de omstandigheden. Dat is wat Gietvloer-Hilversum standaard te bieden heeft en waarbij wij je graag van dienst willen zijn voor het realiseren van de ideale gietvloer.

Nieuwe gietvloer aanschaffen bij Gietvloer-Hilversum

Als je besluit om een nieuwe gietvloer aan te schaffen bij Gievloer-Hilversum dan ben je van een aantal zaken verzekerd. Bijvoorbeeld van de hoogwaardige kwaliteit van materialen, maar ook van de beste prijs en van een persoonlijke service. Bovendien bieden wij een compleet dienstenpakket aan vanaf het advies tot en met het laten appliceren van de gietvloer door ons vakkundige applicatieteam. Alles op het gebied van gietvloeren hebben voor je onder ons dak beschikbaar. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij voor je beschikbaar hebben.

Gietvloer Meppel- Gietvloer Hilversum

Optimale afwerking

Het uitzoeken van een gietvloer en de samenstelling ervan op maat is uiteraard het begin, waarna de gietvloer nog bij je moet worden aangelegd. Met betrekking tot de wijze van afwerking zijn er diverse opties mogelijk bij Gietvloer-Hilversum. Uit het aanbod met honderden kleuren kun je een keuze maken. Of wellicht de keuze maken voor twee kleuren of twee kleurtinten. Wat denk je van een decoratieve afwerking van de gietvloer door bijvoorbeeld plinten? Of kies je liever voor een praktische afwerking? Alles kan en is mogelijk. Wij doen ons best om voor jou de ideale gietvloer samen te stellen dat kun je terugzien in het resultaat.

Vrijblijvend advies

Uiteraard verstrekken wij graag en vrijblijvend advies. Een van de manieren om dat te doen is door jou uit te nodigen naar de showroom van Gietvloer-Hilversum te komen. Dat doen wij bij via deze weg, maar daarvoor verzoeken wij je even om ons te bellen. Er kan dan een afspraak worden gemaakt, zodat er voor het persoonlijk gesprek alle tijd genomen kan worden.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.