Gietvloer Hoorn

Als je naar een gietvloer in Hoorn op zoek bent, dan nodigen wij je graag uit om met het brede en gevarieerde assortiment van Gietvloer-Hoorn kennis te maken. Wij zijn een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van gietvloeren in de particuliere sector en in de zakelijke markt. Je kunt dan ook altijd van ons aanbod gebruikmaken om de perfecte gietvloer te vinden en deze verder bij Gietvloer-Hoorn op maat te laten afwerken.

Gietvloer-Hoorn voor het grootste aanbod

Dat wij het grootste aanbod te bieden hebben, is een voordeel waar je als particulier of als ondernemer van kunt profiteren. Het aanbod van gietvloeren van Gietvloer-Hoorn is samengesteld op basis van verschillende kunststoffen. Het is belangrijk om van het gebruiksdoel uit te gaan om een goede keuze te maken voor een gietvloer die vervaardigd is van kunststof die daar bij aansluit. Dat is de basis voor de ideale vloer die bij Gietvloer-Hoorn in vele opzichten verder naar wens kan worden samengesteld tot een unieke gietvloer ontstaat.

Gietvloer Heerhugowaard - Gietvloer Haarlem - Gietvloer Hoorn

Decoratieve en functionele afwerking

De decoratieve afwerking kan geheel naar eigen wens gerealiseerd worden. Je kunt heel simpel voor een effen gekleurde gietvloer kiezen, maar een extra decoratief karakter, zoals een gemêleerd effect is eveneens een optie. Naast vele decoratieve aspecten die aan een gietvloer kunnen worden toegekend, geldt dat wij eveneens functionele uitvoeringen bieden. Een eenvoudig voorbeeld daarvan is het plaatsen van een antistatische of antislip gietvloer. Onze gietvloeren kunnen aan alle bedrijfswensen en omstandigheden worden aangepast. Je kunt je daarover bij Gietvloer-Hoorn uitgebreid laten informeren.

Advies en gietvloer op maat

Een gietvloer op maat begint uiteraard bij het advies dat je van Gietvloer-Hoorn kunt krijgen om een keuze te maken. Je kunt bij ons in de showroom een expert spreken om de mogelijkheden door te nemen en een offerte te verkrijgen. Wij verzoeken je wel om even te bellen voor een afspraak als je naar onze showroom wilt komen. Er kan dan namelijk tijd worden ingepland voor een persoonlijke ontmoeting.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.