Gietvloer keuken

De combinatie gietvloer en een keuken is ideaal en biedt meerdere voordelen waar je vanaf het eerste moment van kunt profiteren. Een gietvloer keuken is onder meer geschikt doordat de vloer naadloos en strak wordt gelegd, waarbij vocht bijvoorbeeld geen kans ziet om door te dringen in de gietvloer. Daar komt ook nog eens bij dat werkelijke alle kleuren beschikbaar zijn. De kleur van de gietvloer kan dan ook perfect worden afgestemd op de aanwezige kleuren.

Gietvloer keuken

Moderne gietvloer in de keuken

Waarom kiezen voor een gietvloer in de keuken? Omdat een gietvloer niet alleen aan de eisen van deze tijd voldoet, maar ook nog eens een moderne en eigentijdse uitstraling heeft. De gietvloer en keuken door de vele mogelijkheden in iedere situatie perfect op elkaar worden afgestemd. Er kan voor een effen kleur worden gekozen om een rustige uitstraling te creëren, maar het is ook mogelijk om voor een gietvloer met daarin een natuurlijke tekening te kiezen.

Een gietvloer in de keuken met natuurlijke details die naar voren komen, kan gerealiseerd worden door twee kleuren te gebruiken tijdens de applicatie. Dat kunnen bijvoorbeeld twee verschillende grijstinten zijn, maar een nadere combinatie van kleuren behoort uiteraard eveneens tot de opties. Zo kun je een echte unieke gietvloer krijgen met een prachtig natuurlijk effect.

Eenvoudig schoonhouden gietvloer

Het is om meerdere redenen ideaal om voor een gietvloer in de keuken te kiezen. Hygiëne is natuurlijk belangrijk en zeker omdat er met voedsel wordt gewerkt. Bij een gietvloer keuken is er sprake van hygiënische omstandigheden. Er kunnen geen voedselresten of afval in naadjes verdwijnen, want die zijn er niet in een gietvloer Bovendien kan vocht niet doordringen en al een gietvloer zowel stof- als vuilafstotend zijn.

Het reinigen van een gietvloer keuken is door het gladde oppervlak zonder naden bijzonder simpel. Stofzuigen en met een natte doek dweilen houdt een gietvloer in een perfecte conditie. Mocht er geknoeid worden met bijvoorbeeld frisdrank of wijn op de gietvloer in de keuken, dan wordt uiteraard aangeraden om dat zo snel mogelijk te verwijderen. Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, kan desgewenst de gietvloer keuken met een laag laten afwerken die over antislipeigenschappen beschikt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kleurenkeuze gietvloer keuken

Zoals gezegd zijn er tal van mogelijkheden met betrekking tot de kleurenkeuze voor een gietvloer. Indien je daarover graag meer informatie wenst of een persoonlijk advies wilt ontvangen dat afgestemd is op jouw wensen, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Wij hebben een showroom, waarin wij je graag op afspraak alle mogelijkheden met betrekking tot een gietvloer keuken laten zien.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.