Gietvloer kosten per m2

De gietvloer kosten per m2 geven direct een indicatie van de totale prijs voor het aanbrengen van een nieuwe gietvloer in jouw woning of bedrijfspand. De gietvloer kosten per m2 zijn echter onder meer afhankelijk van het soort kunststof dat van toepassing is bij het aanleggen van het nieuwe vloersysteem. Dat prijzen voor een gietvloer van polyurethaan zijn namelijk niet gelijk aan de kosten van een epoxy vloer. Daarmee kan dan ook al een eerste onderscheid worden aangemerkt.

Gietvloer kosten per m2

Gemiddelde gietvloer kosten per m2

De gemiddelde gietvloer kosten per m2 zijn afhankelijk van meerdere aspecten. Hoe groter het oppervlak is des te lager vallen de kosten per vierkante meter uit. In dat opzicht kan het dan ook voordeliger uitpakken om meteen een groot oppervlak te laten voorzien van een gietvloer. Dat geldt niet alleen voor bedrijven. Het geldt ook voor particulieren die bijvoorbeeld in plaats van in één kamer op een hele verdieping een nieuwe gietvloer laten aanbrengen.

Gietvloer kosten berekenen op basis van jouw situatie

Om je een prijsopgave te doen toekomen, kun je heel eenvoudig een offerte aanvragen. Je krijgt dan een op basis van jouw situatie prijsvoorstel gepresenteerd. Zo wordt gelijk inzicht geboden in de gietvloer kosten per m2. Naast dat de grootte van het oppervlak en het soort gietvloer invloed op de kosten hebben, geldt dat ook voor het aantal lagen dat wordt aangebracht en voor eventuele extra afwerkopties. Ook zijn er situaties waarin er extra kosten voorkomen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn op het moment dat de ondergrond nog grondig moet worden bewerkt of dat er uitzettingsvoegen geplaatst worden worden.

Offerte gietvloer kosten per m2

Het kost je slechts een paar minuten om een offerte voor de gietvloer kosten per m2 aan te vragen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is naar het online offerteformulier te gaan. Daar kun je de gevraagde gegevens invullen. Uiteraard kun je ook eerst nog van uitgebreid advies worden voorzien. In dat geval kun je telefonisch een afspraak maken met onze adviseur.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.