Gietvloer Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden of heb je er een bedrijf en ben je zich aan het oriënteren op een nieuwe vloer? Wellicht dat Gietvloer-Leeuwarden dan uitkomst biedt met een ruime keuze uit een breed assortiment van gietvloeren. Wij kunnen jouw interieur verfraaien met een praktische, comfortabele en bovenal originele gietvloer. Of wij kunnen jouw bedrijf voorzien van een slijtvast gietvloer die zo samengesteld wordt dat er aan alle eisen die de bedrijfsomstandigheden met zich meebrengen kan worden voldaan. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van gietvloeren dat Gietvloer-Leeuwarden ook jou de meest ideale vloeroplossing kan presenteren.

Gietvloer van Gietvloer-Leeuwarden voor elke situatie

Het bijzondere aan gietvloeren is dat er veel mogelijk is. Dat komt doordat de gietvloeren van Gietvloer-Leeuwarden zich onderscheiden op het gebied van de samenstelling van materialen. Zo is onze polyurethaan gietvloer de ideale vloer om in je woning te plaatsen en is onze epoxy gietvloer voor bedrijfsdoeleinden geschikt. Zo is er voor iedere situatie in de basis al een perfecte gietvloer beschikbaar die Gietvloer-Leeuwarden verder aan jouw wensen kan aanpassen.

Gietvloer Aerdenhout Gietvloer Schagen Gietvloer Leeuwarden

Gietvloeren op elk type ondergrond

Een ander kenmerk van onze gietvloeren is dat deze geschikt zijn om over elke type ondergrond aan te brengen. De staat en het type ondergrond zijn daarbij bepalend of er eerst nog voorbereidende activiteiten moeten worden uitgevoerd. Uiteraard kun je altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden. Gietvloer-Leeuwarden legt niet alleen gietvloeren aan over betonvloeren, maar bijvoorbeeld ook over houten vloeren. Verder geldt dat onze gietvloer praktisch, hygiënisch, slijtvast en van de hoogste kwaliteit is.

Advies in showroom

Als je je aan het oriënteren bent op een nieuwe vloer, dan is het prettig om de mogelijkheden uitgebreid te onderzoeken. Gietvloer-Leeuwarden komt je daarin graag tegemoet door je uit te nodigen naar onze showroom te komen. Je kunt gelijk een afspraak maken voor een adviesgesprek met een van onze specialisten. Voor een vrijblijvende kostenopgave kun je overigens online een offerte aanvragen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.