Gietvloer Leiden

Ben je op zoek naar een gietvloer en woon je in Leiden? Of wil jij jouw bedrijfspand voor een praktische, sterke en slijtvaste vloer voorzien? In beide situaties kun je van alle mogelijkheden gebruikmaken die Gietvloer-Leiden je te bieden heeft. Naast het grootste assortiment met aantrekkelijke prijzen kun je bij Gietvloer-Leiden ook op kwaliteit en een uitstekende service rekenen. Wij bieden niet voor niets vloeroplossingen op maat aan voor particulieren en bedrijven in en rond Leiden.

Altijd een oplossing op maat bij Gietvloer-Leiden

Een oplossing op maat is altijd belangrijk bij het plaatsen van een gietvloer. Dat is het standpunt dat Gietvloer-Leiden vanaf het begin inneemt en dat is weer eenvoudig te verklaren. Iedere situatie en elke omstandigheid vereisen namelijk weer andere kenmerken die aan de gietvloer kunnen worden toegeschreven. Wij passen in woningen waar comfort hoog in het vaandel staat dan ook gietvloeren toe die over elastische eigenschappen beschikken. Een bedrijfsvloer in een fabriek hoeft niet comfortabel te zijn, maar dient wel bestand te zijn tegen zware belasting. Een oplossing op maat ligt bij ons dan ook altijd voor de hand.

Gietvloer prijs Gietvloer Arnhem - Gietvloer Leiden

Kies voor kleur

Indien je een witte gietvloer wenst of liever voor grijs kiest, dan ben je bij Gietvloer-Leiden net zo goed aan het juiste adres als dat je voorkeur uitgaat naar een zachte op harde en opvallende kleur. Wij hebben namelijk honderden kleuropties beschikbaar, waar je op je gemak en desgewenst voorzien van een advies een keuze uit kunt maken. Door de kleur te bepalen, beïnvloed je de uitstraling die de gietvloer zal krijgen en daardoor past een gietvloer ook in ieder interieur.

Ideale afwerking

Bij Gietvloer-Leiden word je een ideale afwerking gegarandeerd van elke gietvloer die wij plaatsen. Als je een antislipvloer wenst, dan regelen wij dat en dat geldt ook voor een uitvoering van een antistatische gietvloer. De afwerking kan voor iedereen weer anders worden vastgesteld en ook dat is een onderdeel van de vloeroplossingen op maat van Gietvloer-Leiden. Ervaar het persoonlijk bezoek op afspraak onze showroom of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.