Gietvloer betonlook: naadloze betonlook vloer met industriële uitstraling

Gietvloer-Lelystad is in het bijzonder actief in Lelystad en omgeving om daar de woningen van een fraaie gietvloer te voorzien. Ook jij kunt jouw interieur veranderen door bij de basis te beginnen en voor een bijzondere gietvloer te kiezen die altijd een originele en ruimtelijke uitstraling kent. De mogelijkheden zijn bij Gietvloer-Lelystad vrijwel eindeloos als er alleen al wordt gekeken naar de kleuren. Ook ten aanzien van de toepassing heb je een ruime keuze net als met betrekking tot de samenstelling van het materiaal.

Gietvloer-Lelystad voor jouw woonwensen

Wij zijn goed in het realiseren van woonwensen ten aanzien van nieuwe vloeren. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om het plaatsen van een gietvloer in de woonkamer of het aanleggen van stijlvol woonbeton. Wij leggen in alle ruimtes van woningen gietvloeren van de beste kwaliteit, zodat elke woonwens voor wat betreft de vloer in ieder geval door ons gerealiseerd kan worden. Woon jij in Lelystad of in de omgeving, dan is Gietvloer Lelystad voor jou het aangewezen adres.

Waarom een gietvloer van Gietvloer-Lelystad?

Er zijn meerdere redenen waarom wij je Gietvloer-Lelystad adviseren voor het laten plaatsen van een gietvloer. Zo is het in de eerste plaats prettig dat je er alles onder één dak kunt vinden van de vloeren tot de vakmensen die de gietvloer aanbrengen, maar ook vloerverwarmingsservice. Daarnaast staat bij ons de service hoog in het vaandel en leveren wij ook nog eens de beste kwaliteit gietvloeren. Wij geven je graag advies als je dat wenst of voorzien je van uitgebreide informatie als je meer wenst te weten over alle mogelijkheden die Gietvloer-Lelystad jou te bieden heeft.

Oriënteren in de showroom van Gietvloer-Lelystad?

Als jouw bezoek aan deze website de eerste stap is die je hebt gezet ten aanzien van de oriëntatie op het gebied van gietvloeren, dan kun je op een simpele manier een nog betere indruk krijgen. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om je te oriënteren in de showroom van Gietvloer-Lelystad. Dat doen wij op afspraak, zodat wij alle gelegenheid hebben om een persoonlijk gesprek met je te voeren.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maak s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor je kunnen nemen.