Gietvloer Lisse

Woont u in Lisse of heeft u er een bedrijf en bent u op zoek naar de ideale vloer? Gietvloer-Lisse biedt uitkomst in uw zoektocht naar het perfecte vloersysteem dat naadloos wordt gelegd. Wij bieden u een divers aanbod van gietvloeren die volledig naar wens kunnen worden afgewerkt met als resultaat een naadloze gietvloer op maat. Gietvloer-Lisse is op dit gebied de specialist en biedt u alles onder één dak vanaf het eerste gesprek met onze adviseur tot ons applicatieteam dat bij u langs komt om de gietvloer tot in perfectie aan te brengen.

Gietvloer Lisse

Gietvloer-Lisse: de voordelen

Er zijn meerdere voordelen waarvan u profiteert als u Gietvloer-Lisse inschakelt voor het aanleggen van het ideale vloersysteem. Gietvloeren zijn zowel geschikt voor particulier als bedrijfsmatig gebruik. De basis daarvoor vormt het type kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Elke soort gietvloer kan bovendien naar wens worden afgewerkt om aan speciale wensen en eisen te voldoen. Dat zijn de voordelen van onze gietvloeren, maar u profiteert ook nog van onze kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, klantgerichte service en vakmanschap.

Vloerafwerking door Gietvloer-Lisse

Op het gebied van afwerking van een naadloze vloer van Gietvloer-Lisse is er echt veel mogelijk. De kleurkeuze biedt een belangrijke basis ten aanzien van de te realiseren sfeer, maar u kunt bij de afwerking ook aan praktische aspecten denken. Zo realiseren wij antistatische vloeren, antislipvloeren en vloeren met een extra geluiddempende werking. Verder kunt u denken aan een vloer waaraan hoge eisen worden gesteld ten aanzien van de hygiëne of aan een vloer die zowel bestand moet zijn tegen chemische als mechanische belasting.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend bezoek aan showroom van Gietvloer-Lisse

U bent van harte welkom om eens langs te komen in de showroom van Gietvloer-Lisse en persoonlijk te bekijken wat wij te bieden hebben. Het enige verzoek dat wij daarvoor hebben, is om even contact op te nemen, zodat er een afspraak kan worden gemaakt. De showroom van Gietvloer-Lisse is namelijk alleen toegankelijk op basis van een afspraak. Zo kan onze adviseur alle tijd voor u nemen om de mogelijkheden te laten zien en uw wensen aan te horen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.