Gietvloer Lochem

Bent u toe aan een nieuwe vloer in uw huis in Lochem of omgeving? Of zoekt u de beste bedrijfsvloer en heeft u al eens aan een gietvloer gedacht? Gietvloer-Lochem biedt de ideale vloeroplossingen voor particuliere en voor zakelijke toepassingen. U kunt bij ons de beste kwaliteit verwachten met een topservice op alle gebieden, variërend van een deskundig advies tot de inzet van ons eigen professionele applicatieteam. Gietvloer-Lochem hanteert bovendien zeer aantrekkelijke prijzen met extra prijsvoordeel afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Gietvloer Leusden

Gietvloer-Lochem voor naadloze woonvloeren

Gietvloer-Lochem is het adres als u voor uw woning in Lochem op zoek bent naar een naadloze woonvloer die praktisch gemak met comfort en stijl combineert. Wij bieden u een brede range aan kleuren om een keuze uit te maken. Uiteraard kunt u persoonlijk een indruk komen opdoen van de gietvloeren en kleuren die Gietvloer-Lochem te bieden heeft. De naadloze woonvloeren hebben een strak en stijlvol uiterlijk en leggen de basis voor een ruimtelijk effect. De omgevingstemperatuur wordt aangenomen en de vloer is licht elastisch, zodat u optimaal comfort ervaart in uw woning.

Gietvloer-Lochem voor de ideale bedrijfsvloer

Gietvloer-Lochem biedt bedrijven eveneens de beste oplossing op het gebied van vloeren, want wij hebben voor elk type bedrijf de meest geschikte vloer in huis. Naast dat er sprake is van het kunnen aanbieden van de meest geschikt vloer, geldt bovendien dat er op individueel klantniveau sprake is van een op maat gerealiseerde afwerking. Dat kan variëren van het aanbrengen van een extra hygiënische gietvloer in bedrijven die werkzaam zijn in de voedselindustrie tot het aanleggen van een antistatische vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Showroom van Gietvloer-Lochem

De showroom van Gietvloer-Lochem is op afspraak te bezoeken. U kunt direct bellen om een afspraak te maken. Het persoonlijk bezoeken van onze showroom stelt u in de gelegenheid om niet alleen indruk op te doen van de mogelijkheden, maar ook om een heel gericht advies te ontvangen ten aanzien van de beste gietvloer in uw situatie. Overigens wordt online de gelegenheid geboden om een offerte aan te vragen. U krijgt daarop binnen vijf werkdagen een reactie.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.